INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANŢA

Daniel Niculae a adus victoria lui Auxerre, 1-0 cu Nancy, în deplasare

Articol de GSP - Publicat luni, 12 aprilie 2010 00:00

Daniel Niculae, 27 de ani, a primit cea mai mare notă, 7, în cotidianul L'Equipe, după ce a adus victoria formaţiei Auxerre, în deplasare cu Nancy, în etapa a 32-a a campionatului Franţei, a informat Mediafax.

Atacantul, care a fost integralist, a marcat în minutul 88. Tot nota 7 a mai primit-o şi coechipierul său, portarul Sorin.

Site-ul football.fr l-a notat pe Daniel Niculae cu 6: "Un gol care a venit ca recompensă pentru jocul său, chiar dacă a ratat numeroase ocazii".

Daniel Niculae se află la al doilea gol consecutiv pentru Auxerre după ce a marcat şi în partida cu Paris-Saint Germain de săptămâna trecută. În total, în acest sezon în Ligue 1, Niculae are patru goluri.

 

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
 •  12 Aprilie 2010, 12:52

NU trebuie sa vinzi si nu trebuie sa investesti ! Vrei sa castigi niste bani stand in fata calculatorului doar 3 minute pe zi ? `Acum ai ocazia,te inscrii si primesti 1$ pt. fiecare click din sectiunea View Ads ;cand faci suma minima,dai request payout. Acceseaza linkul: ://www.grandptc.com/index.php?ref=mishu07

 •  12 Aprilie 2010, 12:20

Ceea ce nu spuneti voi este ca Niculae este si unul dintre cei mai buni pasatori decisivi din campionatul Frantei (asa se explica si numarul mic de goluri)

Vezi toate comentariile (2)
Comentează