INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

VIDEO Dat afară de fani! » Insultat de fani, Volkan Şen a ieşit plîngînd de pe teren şi a rupt contractul cu Trabzon

Apostrofat de suporteri, Volkan Șen plînge în hohote, părăsind terenul +1   FOTO
Apostrofat de suporteri, Volkan Șen plînge în hohote, părăsind terenul

Articol de - Publicat miercuri, 28 august 2013 00:00 / Actualizat marti, 27 august 2013 21:23

Internaţionalul de 26 de ani a cedat nervos înaintea pauzei, în meciul de luni cu Rize (2-1), echipa lui Cernat, iar ieri preşedintele i-a acceptat transferul.

Suporterii lui Trabzon au dat afară un jucător. A păţit-o Volkan Şen, care n-a suportat să fie contestat şi luni a fugit de pe teren. Internaţionalul turc de 26 de ani a ieşit plîngînd, în minutul 45 al meciului cu Rize (2-1), echipa lui Cernat.

Fluierat şi insultat de fani la un aut, mijlocaşul gazdelor a cerut înlocuire. Degeaba au încercat colegii Aykut, Soner şi Zeki să-l calmeze. Nici doi adversari n-au reuşit!

Volkan a mers la preşedinte şi l-a anunţat că pleacă ieri, la exact doi ani de cînd Trabzon l-a transferat cu 3,3 milioane de euro! Oricum Ibrahim Haciosmanoglu l-ar fi dat afară: "Decizia lui Volkan e inacceptabilă".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
gicuta_gogu
gicuta_gogu  •  28 August 2013, 14:16
Postat de kilimanjaro pe 28 August 2013, 09:47

Totuși, la noi nu vezi așa ceva, deci mai avem ceva șanse :))

Nu vezi asa ceva, pentru ca ii ia la rand MM-ul pe toti suporterii care striga impotriva jucatorilor. Fara mm-eu am ajunge ca turcii... :)

monere1980
monere1980  •  28 August 2013, 13:30
Postat de lucell pe 28 August 2013, 11:13

Parerea mea e ca turcii vor fi mereu un popor conflictual,pagani lipsiti de maniere.Daca toti am fi huiduiti si injurati cand nu ne facem bine meseria ar fi un haos.

turcii sint mai putin evoluati intr-adevar. Nu mi-au placut niciodata ca oameni, desi nu i-am cunoscut indeaproape. Dar nici nu este nevoie.,ca daca te uiti in ochii lor observi viclenie, cruzime si lacomie. Nu stiu de turcoaice, dar barbatii sint cu adevarat involuati si inca ii cred in stare de atrocitati si cotropiri daca doamne-fereste or izbucni conflicte sau vor fi stransi cu cureaua. Asa ca nu ma surprinde atitudinea asta a fanilor, chiar se stie ca fanii turcii sint printre cei mai nebuni din lume

lucell
lucell  •  28 August 2013, 11:13

Parerea mea e ca turcii vor fi mereu un popor conflictual,pagani lipsiti de maniere.Daca toti am fi huiduiti si injurati cand nu ne facem bine meseria ar fi un haos.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează