INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

VIDEO De la Gerrard pentru Gerrard » Liverpool a cîştigat Cupa Ligii: 3-2 la penalty-uri cu Cardiff City

Gerrard a fost printre cei mai fericiţi jucători ai lui Liverpool după ce a reuşit să cucerească Cupa Ligii Angliei
Gerrard a fost printre cei mai fericiţi jucători ai lui Liverpool după ce a reuşit să cucerească Cupa Ligii Angliei

Articol de - Publicat luni, 27 februarie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 26 februarie 2012 22:11

Tocmai vărul Anthony i-a pus pe tavă trofeul căpitanului de la Liverpool. Apărătorul a ratat ultima lovitură de departajare a galezilor.

Bucurie şi tristeţe în familia Gerrard după finala de aseară a Cupei Ligii Angliei. Steven, căpitanul lui Liverpool, sărbătoreşte un nou trofeu după o aşteptare de 6 ani. Vărul Anthony, în schimb, trăieşte un adevărat coşmar. Intrat abia în prelungiri la Cardiff City (99), el şi-a îngropat echipa la loviturile de departajare.

Culmea e că amîndoi au dat greş de la punctul cu var. Numai că Steven a deschis seria, iar Anthony a închis-o. A irosit lovitura decisivă a echipei sale şi cormoranii au cîştigat cu 3-2. Un deznodămînt pe care nimeni nu l-ar fi bănuit la startul partidei, în condiţiile în care Liverpool era favorită în faţa divizionarei secunde din Ţara Galilor.

Dar Cardiff s-a ţinut tare şi-a dat o replică neaşteptat de viguroasă. A condus pe tabelă prin golul lui Mason (19 VIDEO), iar după ce Skrtel a trimis meciul în prelungiri (60 VIDEO), a avut puterea să revină cînd olandezul Kuyt i-a dat o nouă lovitură (108 VIDEO). Şi-a egalat prin Turner (118 VIDEO). Abia la penalty-uri, pe galezi i-au lăsat nervii.

Click aici pentru a vedea penalty-urile!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
lfc92
lfc92  •  27 Februarie 2012, 10:12

o seara emotionanta, dar si fericita:) YNWA

vladb9
vladb9  •  27 Februarie 2012, 01:24

am pierdut pe ei la pariuri.am avut ca bat in 90 de min

biancorossi
biancorossi  •  27 Februarie 2012, 01:05

greu. greu de tot. cardiff, felicitari. o echipa solida, bine asezata defensiv. liv'pool acelesi si acelasi joc stereotip, lent si previzibil. gerard e pe ultima suta de metri si el. in final, trofeul conteaza. dar viitorul este gri.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează