INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CELTA VIGO - BARCELONA 4-3

VIDEO Dezastru la meciul 600 al lui Iniesta » Celta e singura echipă care a învins de 3 ori în campionat Barca lui Enrique

Iniesta (tras de braț de Radoja) n-a înscris al 56-lea său gol catalan // FOTO Reuters
Iniesta (tras de braț de Radoja) n-a înscris al 56-lea său gol catalan // FOTO Reuters

Articol de - Publicat marti, 04 octombrie 2016 00:00

Luis Enrique nici n-ar fi vrut să-l folosească duminică. Plănuia o sărbătoare specială pentru Iniesta, la meciul 600 blaugrana în toate competițiile: sâmbătă, 15 octombrie, cu La Coruna. Pe Camp Nou.

Dar jocul de la Vigo l-a obligat să apeleze la Don Andres. La pauză, era 3-0 pentru Celta. Atunci a intrat căpitanul. Cu Iniesta în iarbă, Barcelona a marcat trei goluri, două fiind provocate de el. Însă catalanii au mai primit unul. Și 4-3 scor final.

VIDEO: Vezi AICI golurile meciului!

Iar i-a bătut Iago

Antrenorul știa ce poate Celta. E singura echipă care l-a învins pe Lucho de trei ori în campionat. Sezonul și victoria. Ultimele două partide semănând mult:

  • 1 noiembrie 2014 - 1-0 chiar în Catalunya
  • 23 septembrie 2015 - 4-1 pe "Balaidos". 3-0 după o oră, două goluri în 4 minute (26-30). "Dublă" Iago Aspas
  • 2 octombrie 2016 - 4-3 tot în Galicia. 3-0 la pauză, trei goluri în 11 minute (22-33). Iago Aspas, gol și coautor la autogolul lui Mathieu

Vinovați

Acum, în afara absenței lui Messi, Barca a avut 3 probleme insurmontabile: Busquets, cel mai slab joc blaugrana, Mathieu (a respins în proprie poartă) și Ter Stegen.

Ultimul încercând un lob peste Pablo Hernandez. A greșit, mingea l-a lovit în cap pe Hernandez și a ricoșat în plasă. Fără acel gol, de 4-2, catalanii ar fi putut probabil egala.

"Ter Stegen s-a crezut Messi"

Mass-media iberică l-a ironizat pe Ter Stegen pentru eroarea de la ultimul gol al galicienilor.

"Neamțul s-a crezut Messi pentru o clipă", a scris cotidianul La Vanguardia, în timp ce comentatorul televiziunii Movistar+ a spus: "Ter Stegen a vrut să-l imite pe Garrincha, dar nu va fi niciodată Garrincha".

Portarul și-a cerut scuze: "Am pierdut din cauza mea". Însă antrenorul Barcei a întrebat nervos: "Așteptați să-l ucid? A fost doar o greșeală!".

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează