INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

VIDEO Din nou printre muritori » Bayern își pierde aura de superechipă: 1-1 cu Schalke

Thomas Muller, în roșu, a dezamăgit ieri din nou // Foto: Reuters
Thomas Muller, în roșu, a dezamăgit ieri din nou // Foto: Reuters

Articol de - Publicat duminica, 05 februarie 2017 00:00

Bundesliga e mai echilibrată ca niciodată la vârf în acest sezon și pentru că Bayern nu mai e superechipa precedenților 4 ani.

Nu pierde, dar se chinuie. Așa a fost și cu Freiburg (2-1), și cu Werder (2-1), și ieri împotriva lui Schalke 04 (1-1), ca să luăm doar meciurile din acest debut de an.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Thomas Muller e într-o criză profundă, Douglas Costa nu e Ribery. Iar când mai gafează și portarul Neuer, chiar și "minerii" - doar 4 puncte în precedentele 6 etape - pot puncta la Munchen.

Abia ce deschisese scorul Lewandowski (9), că Neuer l-a ajutat pe Naldo să egaleze din lovitura liberă (13), plonjând ca-n piscină la șutul nicidecum plasat sau puternic al brazilianului.

Și mai e Ancelotti. Noul antrenor întârzie să-și pună amprenta asupra jocului tot mai previzibil al bavarezilor. Ieri n-a avut inspirație nici la alegerea titularilor.

Fundașii laterali Rafinha și Bernat, preferați lui Lahm, respectiv Alaba, au fost alături de Muller mâinile moarte ale campioanei.

500de meciuri oficiale are Lahm în tricoul lui Bayern. Ancelotti l-a introdus ieri în minutul 77

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează