INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INTER - LAZIO 1-2

VIDEO Dublă personalitate » Melo-dramă pe ”Meazza”: liderul Inter distrus duminică din interior cu Lazio, 1-2

Melo intră ca un kamikaze la Milinkovici-Savici (76). Handanovici va apăra al 22-lea penalty în Serie A, dar Candreva tot va înscrie
Melo intră ca un kamikaze la Milinkovici-Savici (76). Handanovici va apăra al 22-lea penalty în Serie A, dar Candreva tot va înscrie

Articol de - Publicat marti, 22 decembrie 2015 00:00

Felipe Melo, pentru care Mancini a insistat și a garantat, a făcut un penalty stupid și apoi i-a lăsat pe nerazzurri în ”zece”, brazilianul doborîndu-l pe Biglia cu o lovitură de karate!

Lazio i-a stricat Crăciunul lui Roberto Mancini, tăindu-i Interului avansul la șefie. Victoria (2-1) de pe "Meazza", ce a pus punct seriei biancoceleste negative de 7 etape și i-a salvat postul lui Pioli, a scos în evidență dubla personalitate a liderului și a jucătorului care duminică a decis rezultatul.

VIDEO: Vezi AICI golurile meciului!

Tocmai Felipe Melo, pentru care Mancini s-a dat peste cap și a insistat două luni să-l transfere, l-a trădat. Nervos, contondent și imprecis în tot ceea ce a făcut, brazilianul s-a aruncat nebunește în careu în spatele lui Milinkovici-Savici, făcînd la 1-1 cadou penaltyul, transformat din 2 șuturi de Candreva.

Apoi, scos din minți, l-a doborît pe Biglia cu o lovitură de karate în gît: al doilea "roșu" în acest sezon! După care, parcă trezit din transă, i-a cerut scuze argentinianului și iertare fanilor!

Astfel că golul egalizator al lui Icardi, căpitanul cu două fețe, nu a mai contat. Inter a terminat urît anul, demonstrînd o instabilitate (ce ușor trece de la sublim la ridicol!) de care rivalele pot profita.

"Am luptat ca un vultur"

Ștefan Radu a fost printre cei mai buni laziali cu Inter: i-a blocat pe Biabiany și Perisici, primind 7 în Il Tempo, Corriere dello Sport și Il Messaggero. "Am demonstrat că n-am uitat să jucăm fotbal. Inter are jucători rapizi și nu trebuie să le dai spații, dar nici eu nu sînt lent. Am luptat ca un vultur și sînt foarte mulțumit de prestația mea. Am sărbătorit victoria în vestiar", a spus fundașul român.

8 cartonașe roșii a primit Felipe Melo în 99 de jocuri în Serie A. În total, brazilianul a fost eliminat de 16 ori la cluburi și "națională"

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează