INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CUPA FRANȚEI / ”SFERTURI” / PSG - MARSEILLE 3-0

VIDEO E oficial: se confirmă cea mai proastă veste pentru PSG! Decizie drastică în cazul lui Neymar » Un alt star de la PSG s-a accidentat

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat joi, 01 martie 2018 09:21

PSG a obținut a doua victorie în trei zile cu 3-0 în fața lui Olympique Marseille, însă Kylian Mbappe e și el în pericol pentru returul cu Real Madrid, marți, 21:45. Atacantul francez a ieșit după prima repriză cu o leziune la glezna dreaptă.

Nu mai e niciun dubiu. Accidentat duminică, la 3-0 cu Marseille în campionat, Neymar nu va putea juca pe 6 martie, împotriva Realului. Are și entorsă la glezna dreaptă, și fisură la al 5-lea metatarsian. Cel mai scump jucător din lume va fi operat la sfârșitul săptămânii în Brazilia de doctorul Seleção, Rodrigo Lasmar, care îl va avea alături pe cunoscutul chirurg francez Gérard Saillant, din partea lui PSG. Două luni va lipsi atacantul paulista.

Cuvintele lui Michael Jordan

"Obstacolele nu trebuie să te oprească. Dacă ai în față un zid, nu abandona. Găsește o cale să-l escaladezi", a postat Neymar pe Instagram. Cuvinte spuse cândva de Michael Jordan. Președintele clubului nu și-a ascuns dezamăgirea: "Suntem triști pentru el și pentru noi. Dar operația era cea mai bună soluție. Nu am avut de ales". 

Nasser Al-Khelaïfi a aflat însă că miercuri seară, la al doilea 3-0 cu OM, în "sferturile" Cupei Franței (două goluri Di Maria și unul Cavani), s-a accidentat și Kylian Mbappé. Tot la glezna dreaptă. A dezvăluit la conferință antrenorul Emery:

"La pauză, Kylian mi-a spus că e lovit la gleznă, cerând să nu joace și repriza secundă. Sper să nu fie ceva important". Și el riscă să rateze returul din Ligă cu Madridul blanco. 

"Ne-am pierdut cel mai bun jucător, dar avem și alți jucători fantastici. Neymar va reveni mai puternic" Marco Verratti, mijlocaș PSG

PSG - Real Madrid se joacă marți, de la ora 21:45. Meciul este în direct pe TV Telekom Sport și ProTV și liveTEXT pe GSP.RO. În tur, madrilenii s-au impus cu 3-1.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
fancraiova
fancraiova  •  01 Martie 2018, 13:33

Hala Madrid

dinamo_fan
dinamo_fan  •  01 Martie 2018, 11:14
Postat de comabi pe 01 Martie 2018, 11:02

Meciul este în direct pe TV Telekom Sport și ProTV și liveTEXT pe GSP.RO. Intrebare: pe Look TV se transmite acest meci sau sunt transmise celelalte?

sunt 2 meciuri pe zi iar Look le transmite pe ambele. unul pe lookTV si unul pe lookPlus. Hala Madrid !

comabi
comabi  •  01 Martie 2018, 11:02

Meciul este în direct pe TV Telekom Sport și ProTV și liveTEXT pe GSP.RO. Intrebare: pe Look TV se transmite acest meci sau sunt transmise celelalte?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează