INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RAYO - REAL MADRID 2-3

VIDEO Emoții în ploaie » Real a fost condusă cu 2-0, dar a întors handicapul spre finalul partidei

Bale a reușit al optulea gol cu capul, galezul fiind liderul Primerei la acest capitol // FOTO Reuters
Bale a reușit al optulea gol cu capul, galezul fiind liderul Primerei la acest capitol // FOTO Reuters

Articol de - Publicat duminica, 24 aprilie 2016 00:00

Fără Ronaldo și cu Benzema accidentat înaintea pauzei, Real a întors greu handicapul de două goluri din minutul 14.

Ce greu a supus Realul un adversar pe care-l zdrobise cu 10-2 în tur! Cât a suferit fără Ronaldo și prin ce emoții a trecut ieri cu Rayo!

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Cum și-a aruncat Zidane geaca la 0-2 și a luat paltonul de vreme rea, cum și-a acoperit ochii pe bancă Modrici, speriindu-se la superocazia lui Embarba, ce putea însemna chiar adio titlu! BBC-ul a respirat adânc prin Bale, iar trupa blanco a revenit (3-2).

Potopul care i-a întâmpinat în Vallecas i-a constrâns pe Los Blancos să ia apă precum Titanicul. Nici nu trecuse un sfert de ceas și Keylor Navas scosese de două ori mingea din plasă. Și în tur, pe Bernabeu pățise la fel, doar că acum era 0-2, pentru că Bale a lovit bara în debut.

Mintea era la City, apărarea fără Ramos la pământ și Zizou scotea flăcări pe margine. Bale a sunat trezirea, marcând cu capul. 1-2 la pauză arăta mai bine. Nu și accidentarea lui Benzema, înlocuit cu Lucas Vazquez!

Tocmai rezerva de serviciu a egalat (tot cu capul) și a schimbat ploaia în soare. Anotimpurile s-au amestecat incert, ca rezultatul, rămas în cumpănă până la a doua reușită a galezului salvator.

Raț a revenit după 174 de zile

Veste bună pentru Iordănescu. Cu o lună și jumătate înaintea meciului cu Franța de la Euro, Raț a jucat iar. Fundașul stânga al lui Rayo, refăcut după operația la umăr din ianuarie, a profitat de accidentarea titularului Tito și a intrat în minutul 78. Cu puțin înainte ca Bale să închidă tabela pe contraatac.

85de ani trecuseră de când Real răsturnase ultima oară un 0-2 după

15minute: 4-2 cu Bilbao pe 22 aprilie 1931. De-atunci a pierdut toate cele 20 de meciuri

16victorii la rând are Real contra lui Rayo în campionat. A fost a zecea deplasare consecutivă cu gol încasat de trupa blanco

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează