INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MAN. CITY - LIVERPOOL 2-1

VIDEO Fort of Manchester » City n-a iertat-o nici pe Liverpool, 2-1, ajungînd la 9 victorii din 9 posibile acasă

Hercule! Kompany, în albastru, înscrie dintre fundașii lui Liverpool
Foto: Reuters
Hercule! Kompany, în albastru, înscrie dintre fundașii lui Liverpool Foto: Reuters

Articol de - Publicat vineri, 27 decembrie 2013 00:00 / Actualizat joi, 26 decembrie 2013 21:38

”Cetăţenii” au profitat din nou de avantajul terenului propriu, 9 victorii din 9 posibile, şi s-au cocoţat pe poziţia secundă


Man. City nu iartă acasă. Nici Liverpool, lider înaintea etapei, nu i-a rezistat şi "cetăţenii" au bifat a 9-a victorie din 9 posibile în faţa propriilor fani (37-6 golaveraj).

Click aici pentru VIDEO!

Degeaba au deschis scorul "cormoranii". Golul lui Coutinho (24) n-a făcut decît să-i "întărîte" pe alb-albaştri, care au întors scorul pînă la pauză. Kompany a egalat cu o lovitură de cap (31), iar Negredo, de la 17 metri, l-a surprins pe Mignolet: 2-1 (45+1).

Oaspeţii au reacţionat, dar au punctat numai la ocazii. Fie au ratat ţinta, fie au eşuat în faţa lui Hart, care, spre dezamăgira lui "Panti", a avut cîteva intervenţii providenţiale.


„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
drimmero
drimmero  •  27 Decembrie 2013, 15:05

dupa 5 greseli in favoarea lor in meciul cu Arsenal si dupa ce s-a intamplat ieri incep sa cred ca "diavolul" si-a schimbat casa in Manchester.

davitz
davitz  •  27 Decembrie 2013, 11:25

ma mir ca nu mai scrieti nimic de golul lui Liverpool daca apara Panti era alt titlu!!!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează