INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA - REAL MADRID 2-2

VIDEO + FOTO Penalty CLAR neacordat în Barcelona - Real Madrid

FOTO: Reuters +7   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 mai 2018 22:33

Sergi Roberto (26 de ani) a fost eliminat în prelungirile primei reprize din FC Barcelona - Real Madrid, la scorul de 1-1, după ce i-a aplicat o lovitură în figură lui Marcelo. Brazilianul trebuia să primească penalty în minutul 77, după un fault clar al lui Jordi Alba.

Primul El Clasico din 2018 a fost unul plin de nervi, în ciuda lipsei unei mize importante. Jucătorii celor două formații s-au ciondănit pe durata întregii prime reprize, culminând cu minutele de prelungirile. 

Un duel aprig pentru minge între Marcelo și Sergi Roberto, la marginea careului de 16 metri catalan, s-a soldat cu eliminarea fundașului gazdelor.

Luis Suarez a fost și el implicat în mai multe altercații, prima după o cădere în careul lui Keylor Navas. Centralul Alejandro Hernandez nu a acordat nimic, aprinzând și mai tare spiritele.

Penalty neacordat realului

 Marcelo a fost implicat în altă fază controversată. În minutul 77, la scorul de 2-2, Jordi Alba îl faultează evident pe brazilian în careul catalan. Atât centralul Alejandro Hernandez cât și arbitrul asistent, aflați în poziții excelente, au lăsat jocul să meargă. 

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
catalin.palcu
catalin.palcu  •  07 Mai 2018, 09:24

Pai nu spun madrilenii ca ei nu comenteaza arbitrajele niciodata ? Acum s-au razgandit ? Sau regula se aplica numai cand se fac greseli in favoarea lor . Putin ca CFR, pastrand proportiile.

10209355191619210
Dani Dany  •  06 Mai 2018, 23:51

Cacalanii care mai posteaza pe feisbuk ca madrid roba se umplu de penibil. Fault la varane si penalty clar. Nici n are rost sa mai pierdem timpul vorbind vorbe...

iulianz2
iulianz2  •  06 Mai 2018, 23:37

Arbitrul ăsta este mai slab decât Coltescu

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close