INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INCIDENTE

VIDEO+FOTO Ce se întâmplă cu fanii din Europa?! Scene HORROR în derby: jucătorii luați la țintă cu șobolani morți!

FOTO: Twitter +2   FOTO
FOTO: Twitter

Articol de GSP - Publicat marti, 18 aprilie 2017 10:29

Jucătorii lui Copenhaga, echipa care a eliminat-o pe Astra în preliminariile UCL, au fost atacați murdar de ultrașii rivalei Brondby. Derbyul s-a întrerupt în minutul 85, până când stewarzii au curățat gazonul. Oaspeții s-au răzbunat (1-0) și sunt aproape campioni. 

Au aruncat în teren cu cele mai neașteptate obiecte, de la un cap de porc până la un scuter, dar ceea ce-au făcut fanii danezi depășește cea mai bolnavă imaginație. Ultrașii lui Brondby au lansat către teren, în timpul derbyului cu FC Copenhaga, de luni seară, șobolani morți! Suedezul Ludwig Augustinsson n-a putut să bată un corner, pentru că din sectorul apropiat au zburat către el proiectilele infecte, iar arbitrul a întrerupt meciul.

Era minutul 85, Copenhaga conducea cu 1-0 și suporterii gazdelor încercau să se răzbune pentru eșecul ce i-a distanțat de dușmani la 13 puncte în fruntea clasamentului, cu 5 etape rămase. Jocul nu s-a reluat decât după ce Augustinsson și colegii săi au luat la șuturi leșurile, ajutați de stewarzi, care i-au cules de pe gazon.

Stewarzii au folosit mănuși pentru a culege de coadă șobolanii aruncați în teren în derbyul Copenhagăi. Înainte să lovească mingea de la corner, Augustinsson a dat cu șutul în arsenalul murdar al fanilor gazdelor.

Campioana României, Astra Giurgiu, a fost eliminată din drumul către grupele Ligii Campionilor de Copenhaga (1-1; 0-3).

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează