INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED - LIVERPOOL 2-1

VIDEO + FOTO » Manchester United se impune în fața lui Liverpool, 2-1! Rashford a marcat golurile "diavolilor" » Echipa lui Mourinho se distanțează de rivală

FOTO: Reuters +22   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 martie 2018 16:25

Manchester United s-a impus în fața rivalei Liverpool, 2-1, în etapa a 29-a, și se distanțează în lupta pentru locul doi.

Manchester United - Liverpool 2-1
Au marcat: Rashford 14', 24' / Bailly 66'-ag.

Manchester United a început perfect meciul și a deschis scorul prin Marcus Rashford, în minutul 14. După o degajare a lui De Gea, Lukaku a prelungit pe spate, iar Rashford intrat în careu și a marcat cu un șut la colțul lung.

Tot Rashford a marcat în minutul 24. După o respingere ezitantă a celor de la Liverpool, mingea a ajuns la englezul de 19 ani, care a înscris asemănător, cu un șut la colțul lung. După pauză, Liverpool a forțat și a controlat meciul. Elevii lui Jurgen Klopp a redus din diferență, după ce Bailly a marcat în proprie poartă.

Până la final, United a știu să se apere și a blocat atacurile lui Liverpool, reușind să câștige.

Manchester United acumulează 65 de puncte și este pe locul doi, la cinci puncte de rivala Liverpool. "Cormoranii" riscă să cadă pe locul trei dacă Tottenham, 58 de puncte, câștigă duminică în fața celor de la Bournemouth.

Manchester United: De Gea - Valencia, Bailly, Smalling, Young - Matic, McTominay, Mata - Alexis, Rashford, Lukaku
Rezerve: Romero, Darmian, Lindelof, Shaw, Carrick, Fellaini, Lingard
Antrenor: Jose Mourinho

Liverpool: Karius - Alexander-Arnold, Lovren, Van Dijk, Robertson - Can, Milner, Oxlade-Chamberlain - Mane, Salah, Firmino
Rezerve: Mignolet, Wijnaldum, Gomez, Henderson, Lallana, Solanke, Matip
Antrenor: Jurgen Klopp

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
magic4ever
magic4ever  •  10 Martie 2018, 18:46

Ce gluma de aparare are Liverpool...in frunte cu Van Dijk care nu merita nici 15 milioane de Euro...pacat de trio-ul ofensiv si de Klopp

cpt.ahab
cpt.ahab  •  10 Martie 2018, 14:57

Strașnică apărare are Klopp!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează