INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

VIDEO+FOTO Neymar și-a arătat clasa și la Toulouse, însă portarul gazdelor a fost omul meciului

foto: reuters
foto: reuters

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat sambata, 10 februarie 2018 23:48

Liderul campionatului francez Paris Saint-Germain s-a impus cu 1-0 pe terenul celor de la Toulouse într-un meci contând pentru etapa 25 din Ligue 1.

Prima ocazie a meciului a aparținut oaspeților în minutul 5, prin Presnel Kimpembe (PSG) care, aflat în careu, a șutat spre centrul porții, însă tabela a rămas neschimbată datorită intervenției senzaționale a portarului Alban Lafont. În minutul 14, a venit rândul portarului oaspeților, Alphonse Areola, să apere mingea trimisă cu capul sub bară transversală de atacantul Yaya Sanogo.

Imediat după pauză, în minutul 54, Neymar a fost foarte aproape de deschiderea scorului, șutul său din interiorul careului trecând milimetric de stâlpul drept al porții. Șase minute mai târziu, Neymar a avut încă o șansă de a deschide scorul, de această dată în urma executării unei lovituri libere, șutul brazilianului trecând pe lângă bara din partea stângă.

În minutul 68, Neymar a reușit să deschidă scorul, cu un șut din zona de pedeapsă după o nouă acțiune individuală marcă proprie. Până la finalul partidei, PSG a mai avut încă două ocazii de gol, tot prin Neymar, care în minutul 78 a șutat de la marginea careului, însă mingea a zguduit bara din dreapta, iar două minute mai târziu a fost blocat de portarul gazdelor. 

VIDEO CU GOLUL

În urma acestei victorii, PSG rămâne lider în Ligue 1 cu 65 de puncte la 12 în spatele urmăritoarei AS Monaco, în timp ce Toulose se află pe locul 15 cu 26 de puncte, la o "lungime" de primul loc retrogradabil. 

sursa: foot01.com

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează