INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

VIDEO + FOTO "Regele" s-a întors pe Old Trafford » Manchester United a demolat-o pe Newcastle, iar Zlatan a prins câteva minute

FOTO: Reuters +14   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 noiembrie 2017 22:21

Manchester United a revenit de la 0-1 și s-a impus cu 4-1 în partida cu Newcastle de pe teren propriu. Gayle a deschis scorul după 14 minute, însă la pauză avea să fie 2-1. Martial (37) și Smalling (45+1) au punctat pentru "diavoli".

VEZI VIDEO!

S-a făcut 3-1 când Pogba a marcat din pasa lui Rashford, iar Lukaku a închis tabela în minutul 70, când a marcat golul său cu numărul 8, fiind la egalitate cu Morata, Kane, Gabriel Jesus și Aguero. Golgeterul din Premier League e Salah, care are 9 reușite.

Acest meci a consemnat și revenirea lui Zlatan Ibrahimovici. Suedezul a intrat pe teren în minutul 77, în locul lui Martial. Cei 75.000 de oameni veniți pe Old Trafford au aplaudat intrarea pe teren a lui Zlatan, la 7 luni de la accidentarea pe care a avut-o.

Manchester United a ajuns la 26 de puncte, e pe locul 2 și are 8 puncte mai puțin decât Manchester City.

clipboard01

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează