INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CAMPIONATE

VIDEO + FOTO Seară horror pentru Real Madrid și Liverpool, eliminate din competiții importante » Cât s-a încheiat derby-ul dintre Juve și Milan

FOTO: Guliver/ Getty Images +7   FOTO
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat joi, 26 ianuarie 2017 01:05

Seara de miercuri a fost sinonimă cu elimininarea a două superforțe ale Europei: Real a părăsit Cupa Regelui Spaniei, în timp ce Liverpool a fost eliiminată în semifinalele Cupei Ligii Angliei.

Real Madrid nu a reușit să întoarcă rezultatul din prima manșă a sfertului de finală cu Celta Vigo. După ce Celta s-a impus în urmă cu o săptămână pe Bernabeu, scor 2-1, Realul a reușit doar un rezultat de egalitate, 2-2, în meciul retur disputat aseară. 

Celta a deschis scorul în minutul 44, grație autogolului lui Danilo, dar Real a restabilit egalitatea în minutul 62, prin Cristiano Ronaldo.

Celta a dat lovitura însă în minutul 85, prin reușita lui Wass, golul egalizator al lui Lucas din minutul 90 fiind insuficient Realului pentru a mai spera la calificare.

VIDEO cu golurile

Față în față cu a doua finală consecutivă a Cupei Ligii Angliei, după cea pierdută anul trecut în fața lui Manchester City, Liverpool a pierdut și meciul retur al semifinalei cu Southampton.

Unicul gol al partidei a fost reușit de Long, în minutul 91, iar Liverpool ratează astfel șansa de a se apropia de primul trofeu din mandatul lui Jurgen Klopp.

VIDEO cu golurie

Într-un alt meci tare disputat în această seară, Juventus s-a calificat în semifinalele Cupei Italiei, după un meci superb câștigat în fața rivalilor de la AC Milan.

Dybala și Pjanici au punctat pentru Juventus, în timp ce pentru Milan a înscris Bacca.

Juventus și-a asigurat astfel prezența în careul de ași al Cupei Italiei, acolo unde o va întâlni pe Napoli.

VIDEO cu golurile

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
cneius
cneius  •  26 Ianuarie 2017, 09:27

"Real Madrid invinsa in meciul decisiv"...de fapt s-a terminat 2-2...

pma77
pma77  •  26 Ianuarie 2017, 04:21

cupa ligii *** ca n-are nici o valoare...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează