INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRAGEDIE

VIDEO + FOTO Tragedie aviatică în fotbalul mondial! Atletico Nacional a cerut să i se dea Copa Sudamerica celor de la Chapecoense

Articol de GSP - Publicat marti, 29 noiembrie 2016 09:23

Un avion care transporta 81 de persoane printre care și o echipă importantă de fotbal din Brazilia,  Chapecoense, s-a prăbușit în drumul spre Medellin (Columbia).

15:30

Atletico Nacional, echipa pe care Chapecoense trebuia să o întâlnească în finala Copei Sudamerica, a făcut o cerere oficială către forul continental pentru ca trofeul să le fi acordat brazilienilor!

12:00

Mundo Deportivo anunță că există doar 5 supraviețuitori, ceea ce înseamnă că sunt 76 de victime.

Din cauza ploii abundente e greu ca echipajele de salvare să ajungă la aeronava prăbușită.

Noi informații susțin că sunt mai multe ipoteze privind cauza accidentului. Fie aeronava a rămas fără combustibil, fie a fost o eroare tehnică.

***

BBC susține că din primele informații sunt 6 supraviețuitori. Cauza prăbușirii avionului pare să fie o defecțiune la sistemul electric.

Aeronava charter, care zbura din Bolivia, transporta echipa de fotbal braziliană Chapecoense. Echipa urma să joace miercuri finala din Copa Sudamericana, a doua ca importanță din America de Sud, împotriva lui Atletico Nacional Medellin (Columbia).

Formația promovase în prima ligă braziliană în 2014 și s-a calificat în finală după ce a eliminat San Lorenzo din Argentina. Finala a fost amânată.

La formația braziliană a jucat și Rafael Bastos, fostul jucător al celor de la CFR Cluj. Acesta s-a transferat în toamna acestui an, la Hatta Club, în Emirate. 

Doi jucători sunt printre supraviețuitori până acum. Este vorba despre portarul Marcos Danilo și jucătorul Alan Ruschel. Despre al doilea se știe că este deja la spital, în stare stabilă. 

Pilotul aeronavei care golit tot rezervorul de combustibil pentru ca avionul să nu explodeze. Astfel a încercat să salveze cât mai multe vieți.

Din păcate pentru victime locul unde s-a părbușit avionul este destul de greu de traversat. A plouat mult, iar până la dealul respectiv traseul este accidentat.

22 de jucători ai lui Chapecoense erau la bordul aeronavei prăbuşite în Columbia anunță El Tiempo

VIDEO Cele mai noi informații aici! Urmăriți liveSTREAMUL de pe Youtube!

Chapecoense FC

- clubul a fost fondat în 1973
- a promovat în prima divizie în 2014, pentru prima dată în istoria clubului
- acum este pe locul 9
- s-a calificat în finala Copa Sudamericana, iar câștigătoarea urma să joace în Copa Libertadores, cea mai importantă competiție

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (27)
para.para
para.para  •  30 Noiembrie 2016, 01:22

Bine ca nu s-a intamplat in romanika ca din start autoritatile, ISU, Ponta si Piedone erau de vina.

balauru48
balauru48  •  29 Noiembrie 2016, 18:13
Postat de lapusneanul pe 29 Noiembrie 2016, 10:40

care d-zeu ? ce a facut el in timpul asta, era ocupat , de ce trebuie sa-i odihneasca si nu i-a salvat ? si da, gesepistii sunt penibili, o echipa importanta rau de tot...astia trec si peste cadavre numai sa primeasca un click.....

ba da tontalau mai esti....

conasu_boeru
conasu_boeru  •  29 Noiembrie 2016, 17:52

Deci până la urmă era un avion de linie și nu un charter cum s-a spus inițial !!!

Vezi toate comentariile (27)
Comentează