INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

VIDEO + FOTO Valencia reclamă arbitrajul de la meciul câștigat cu Real Madrid! "Centralul" a închis ochii la două penalty-uri

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 februarie 2017 21:37

Valencia a contestat arbitrajul lui Ricardo de Burgos Bengoetxea de la meciul câștigat cu Real Madrid, scor 2-1. "Liliecii" n-au primit două lovituri de la 11 metri destul de clare.

Prima a fost la intervenția lui Dani Carvajal asupra lui Simone Zaza. L-a împins pe italian evident în careu, însă arbitrul a lăsat jocul să continue. (VIDEO).

A doua a fost doar câteva minute mai târziu, când Munir a fost călcat pe linia careului mare de Sergio Ramos, însă din nou "centralul" a ridicat din mâini cum că jocul poate continua. (FOTO LA ARTICOL + VIDEO AICI)

De asemenea, la o altă fază din repriza secundă Varane a primit doar cartonașul galben deși l-a lovit cu gheata în figură pe Gaya. (FOTO MAI JOS)

Real Madrid a avut și ea o fază în care a contestat decizia arbitrului, în minutul 54, la un duel între Cristiano Ronaldo și Mangala. Starul madrilenilor ar fi fost împiedicat de stoperul "liliecilor". 

varane

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
iosif_vs
iosif_vs  •  22 Februarie 2017, 23:11

arbitrii din spania fac orice ca sa-l multumeasca ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

alexbibirica1
alexbibirica1  •  22 Februarie 2017, 22:35

hotie la drumul mare.... real si hotii din arbitraj ! huaaa

dinamo_fan
dinamo_fan  •  22 Februarie 2017, 22:10
Postat de Gherhard Robert pe 22 Februarie 2017, 22:01

Pai numai aia care sunt fani real nu si dau seama ca se face tot posibilul ca anul acesta realul sa ia campionatul..

daca se facea tot posibilul ca Real sa castige se dadea 11m la Ronaldo, faza ce a precedat orice alta faza reclamata de Valencia. hai canta la alta masa.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează