INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER CITY - LIVERPOOL 3-1

VIDEO Fulgerul Kun » Aguero a reuşit cel mai rapid gol al unei rezerve la Manchester City în derby-ul cu Liverpool

Articol de - Publicat miercuri, 27 august 2014 00:00 / Actualizat marti, 26 august 2014 20:22

Abia intrat în locul accidentatului Dzeko, argentinianul a marcat pentru 3-0 la prima atingere de balon şi a depăşit cu 5 secunde recordul lui Vieira din 2011


Manchester City şi-a ambalat motoarele, depăşind luni seară fără probleme rivala Liverpool (3-1). Din patru şuturi cadrate campioana Angliei a lovit letal de trei ori, iar ultima reuşită a stabilit un nou record al "cetăţenilor". Kun Aguero a devenit cel mai rapid marcator venit de pe bancă: gol după doar 23 de secunde! Argentinianul a finalizat la "scurt" pasa pe contraatac servită de o altă rezervă, Jesus Navas. Şi l-a întrecut cu cinci secunde pe Patrick Vieira, deţinătorul precedentei performanţe din aprilie 2011.

Click aici pentru VIDEO!

Degeaba a dominat (mai ales după pauză) Liverpool, care a greşit mult în defensivă. "Am jucat 95 de minute fără minge şi cînd am avut posesia am creat suficient pericol ca să marcăm trei goluri. A fost nevoie de concentrare şi intensitate contra unei echipe mari", a explicat managerul Manuel Pellegrini.


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează