INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DORTMUND - REAL MADRID

VIDEO Gafă incredibilă a lui Pepe la primul gol al lui Dortmund

foto: reuters
foto: reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 08 aprilie 2014 00:00 / Actualizat marti, 08 aprilie 2014 23:50

Real Madrid era aproape sigură de calificarea în semifinale după victoria cu 3-0 de pe "Santiago Bernabeu", însă greşeala din debutul partidei a complicat situaţia.

La o fază care se anunţa simplă în minutul 24, Pepe a făcut o greşeală imensă. O pasă lungă venită din apărarea lui Dortmund l-a găsit singur pe fundaşul portughez, iar acesta a ales să trimită cu capul spre Iker Casillas.

VIDEO cu gafa lui Pepe

Mingea însă nu a ajuns la portarul lui Real pentru că a fost interceptată de Reus. Mijlocaşul ofensiv a trecut fără probleme de Casillas şi a îndeplinit o simplă formalitate pentru 1-0 pe tabelă.

Pînă la pauză, Reus a mai punctat o dată, în minutul 37.

Real Madrid s-a calificat pînă la urmă în semifinale, după ce tabela a rămas blocată la 2-0 pînă la finalul meciului.

 

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (8)
th3dog
th3dog  •  09 Aprilie 2014, 08:54

sper sa fie titular si in finala cupei spaniei :>

de_pe_tarnave
de_pe_tarnave  •  09 Aprilie 2014, 08:33

De cand i-a crescut parul, Pepe tot mai prost e! Vorba lui Eminescu: Parul lung si minte scurta!!

whitecollar
whitecollar  •  09 Aprilie 2014, 04:17
Postat de lucianfocus pe 09 Aprilie 2014, 02:05

Dortmund a marcat din 2 mari gafe ale aparararii lui real, daca mai punem si penalty ratat de indolentul dimaria ...un meci varza...

nu poti numi gafa o pasa ratata in cercul de la mijlocul terenului. ca fundasii mai gresesc, e normal, totusi pepe trebuie sa fie rezerva lui varane, nu invers. a fost un meci fantastic. repriza a doua s-a jucat numa in viteza, iar dortmund merita inca vreo 2-3 goluri. a scos casillas 2 ca si facute si armeanu' a ratat restul. de ancelotti nu are sens sa mai povestim. daca nimereste echipa si tactica din start, totul e ok. altfel, nu stie cum sa schimbe o echipa din mers. zidane daca invata de la el nu ajunge prea mare. din nou trebuie remarcata diferenta dintre ronaldo si messi. ronaldo e langa echipa si de pe margine, messi anul trecut cu bayern manca seminte cand ai lui pierdeau

Vezi toate comentariile (8)
Comentează