INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA - ESPANYOL 5-0

VIDEO Gâlcă salvat, Barca spre titlul 24 » Sufocați de adversarii catalani, Espanyol a reușit totuși să evite retrogradarea

Suarez (dreapta) înscrie al 2-lea său gol cu Espanyol // FOTO Reuters
Suarez (dreapta) înscrie al 2-lea său gol cu Espanyol // FOTO Reuters

Articol de - Publicat luni, 09 mai 2016 00:00

Espanyol, deși sufocată ieri, a evitat retrogradarea. Locul 15. Iar Barcelona mai are doar un obstacol: Granada! Atletico, 1-2 cu Levante, nu mai e adversar la titlu.

Costel Gâlcă nu va mai fi antrenor la Espanyol sezonul viitor, dar și-a atins ținta la finalul celor 6 luni în Catalunya. A salvat echipa alb-albastră de la retrogradare. N-a putut face nimic ieri, a fost pus la zid pe Camp Nou, însă jocul rezultatelor l-a ajutat pe român.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Eșecul lui Rayo (1-2 cu Sociedad) și egalul Getafe - Gijon (1-1) l-au scăpat de griji înaintea ultimei etape.

În același timp, Barca aproape că nu mai poate scăpa titlul cu numărul 24. Messi, Suarez (dublă), Rafinha și Neymar au punctat pentru 5-0 în derbyul catalan, și campioana mai are nevoie de o victorie la Granada. Rivală care a evitat deja retrogradarea, după un 4-1 șocant pe terenul Sevillei.

Uluitoare a fost și înfrângerea lui Atletico! Finalista Champions League a deschis scorul în deplasarea cu Levante (Torres), ultima clasată și trimisă în Segunda. Și totuși, italianul Rossi i-a luat lui Diego Simeone speranța rundei decisive pentru titlu. Chiar în minutul 90 (2-1)!

Numai Real, 3-2 cu Valencia cu două goluri Ronaldo, îi mai poate răpi trofeul Barcelonei. Însă totul depinde de MSN! Dacă tridentul Messi - Suarez - Neymar bate, s-a terminat.

37 de goluriare Suarez în campionat, 4 peste Ronaldo, cu o etapă înainte de final; are șanse mari să fie Pichichi în Spania și Gheata de Aur a Europei

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează