INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

VIDEO Gest suburban al jucătorilor de la Barcelona la adresa celor de la Real Madrid! Ce au scandat în vestiar

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 19 mai 2015 11:24

Barcelona a cîștigat campionatul în acest weekend în fața rivalei Real Madrid, cu o etapă înainte de final.

După victoria cu Atletico Madrid, 1-0, care a asigurat cîștigarea La Liga, jucătorii Barcelonei au sărbătorit  în vestiarul stadionului "Vicente Calderon".

Catalanii nu au uitat de șampanie, dar nici de rivalii de la Real Madrid împotriva cărora au folosit o scandare rușinoasă, scrie cotidianul spaniol AS.

"Madrid cabron (jignire specifiă spaniolilor, care s-ar traduce ca "nenorocit"), saluda el campeon", au cîntat jucătorii Barcelonei.

Vezi aici video

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (32)
76dani
76dani  •  20 Mai 2015, 09:24
Postat de rsalexander pe 19 Mai 2015, 15:09

Cica gest suburban. Exact in acelasi fel sarbatoreau si jucatorii Realului la adresa Barcei. Sau ati uitat cum strigau Gutti si Raul? In + de asta, ala-i jurnalism ce faceti voi gunoaielor.? Va duceti si trageti cu "urechea" la vestiarul lor? Penibil..

Stai liniştit, au tras ei cu urechea crezi? Şiar fi dorit ei asta dar nu cred că au reuşit, e mare deranjul provocat de Barca.

76dani
76dani  •  20 Mai 2015, 09:20

Măi ziarişti care e ziarişti, de ce nu vă consultaţi cu privire la ce înseamnă astfel de expresii cu cei care cunosc spaniolă, eu recunosc nu ştiu. Sunt şi aici persoane care v-ar putea ajuta. Dar voi, nu şi nu, voi cenzuraţi, după cum domnul Tolontan ne explică cât de importantă e cenzura, pentru a nu afecta pe nimeni, inclusiv subiecţii articolelor, dar vă permiteţi să catalogaţi drept suburban expresii uzuale ale altor limbi, care numai aşa nu sunt. De ce nu vă cenzurează şi vouă titlurile acestea suburbane nimeni?

1100999166583261
Alex Marin  •  19 Mai 2015, 23:44

In traducere libera cabron inseamna TAP....sotul caprei.....in jargon .....cabron inseamna....nebun,***,fraier,......strigi un prieten cabron....la noi ii zici frate.......in Spania femeile inclusiv la tv se striga cu apelativul COÑO....care inseamna......***.........vi-o inchipuiti la noi pe Esca cand da legatura unei colege aflate pe teren sa ii spuna.....ai legatura ***?...eee....in Spania se intampla,e ceva normal.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (32)
Comentează