INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

VIDEO Guardiola făcut șah-mat de Pochettino » Prima înfrângere pe banca lui Manchester City

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 octombrie 2016 18:30

Manchester City a pierdut cu scorul de 0-2 în deplasarea de la Tottenham, într-un meci în care Guardiola a fost făcut șah-mat Mauricio Pochettino.

Primul gol a fost înscris în minutul 9, după ce Kolarov a deviat în propria poartă o centrare a lui Rose. A doua reușită a venit în minutul 37, când Son l-a servit ideal pe Alli. 

Aici ai cele mai importante faze ale partidei!

Partida a fost la discreția gazdelor, care au ratat și un penalty în minutul 65. Eric Lamela a câștigat duelul cu Son pentru executarea loviturii de la 11 m, însă a fost ghicit de Claudio Bravo.

Manchester City se află la a doua partidă consecutivă fără victorie, după ce au remizat 3-3 în deplasarea de la Celtic, din Liga Campionilor. Este prima înfrangere suferită de Guardiola pe banca englezilor.

Formația lui Guardiola se menține pe prima poziție a clasamentului, cu 18 puncte acumulate. Adversara de astăzi a urcat pe locul secund, la un singur punct în spate.

City are un program infernal în octombrie: acasă cu Everton; în deplasare la Barcelona; acasă cu Southampton și deplasare la rivala din oraș, Manchester United.

(Adrian Jitea)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
melcul_furios
melcul_furios  •  02 Octombrie 2016, 20:53
Postat de baruch pe 02 Octombrie 2016, 18:54

opa, opa, eroina mea... marea echipa a lui city (pe care eu insumi o vedeam defiland peste tot). e cam complicat sa joci cu un lot destul de mic valoric. in afara de kun, cam nimeni de pe acolo nu e de clasa mondiala.

E doar un meci, Pep o sa studieze si urmatorul meci o sa fie mai bun, in acelasi timp Mou o tine tot in egaluri cu Pogba si Ibra, iar Zidane la fel, cu Eibar cea mare.

san_lorenzo
san_lorenzo  •  02 Octombrie 2016, 19:37
Postat de catalynn pe 02 Octombrie 2016, 19:10

Primul meci in care City nu marchează din 20 Martie ... Azi Hotspurs au fost excepționali, chiar mi-a părut rau ca au ratat 11m, 3-0 era umilința totala :-) Dupa asa meci cum pana mea sa te mai poti uita la FCSB - CSU?!

Doamne ajuta sa nu te uiti! Te.ai uitat aseara la dinamo si gata, ti.ai facut norma pe etapa asta. Nu uita, 8.30 dolce ;)

catalynn
catalynn  •  02 Octombrie 2016, 19:10

Primul meci in care City nu marchează din 20 Martie ... Azi Hotspurs au fost excepționali, chiar mi-a părut rau ca au ratat 11m, 3-0 era umilința totala :-) Dupa asa meci cum pana mea sa te mai poti uita la FCSB - CSU?!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează