INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER CITY

VIDEO Guardiola recordurilor » Manchester City e gata să depășească o performanță ce rezistă de 125 de ani! 

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat luni, 04 decembrie 2017 09:11

City s-a impus cu 2-1 în fața celor de la West Ham, aceasta fiind a 20-a victorie în ultimele minute în toate competițiile. Echipa lui Guardiola poate avea 14 succese consecutive în Premier dacă o învinge duminică pe  United. Ar bate recordul lui Preston și Sunderland, din 1891-1892.

Manchester United, acel dream team al lui Ferguson, care nu se lăsa până când nu câștiga, fie și în ultimele minute, fie și în prelungiri, finala Ligii din 1999, 2-1 cu Bayern, e cel mai bun exemplu, s-a reîncarnat. Este tot la Manchester, dar a luat forma marii rivale, City. City a lui Guardiola. 

Vezi aici VIDEO cu rezumatul meciului Manchester City - West Ham

Duminică, Pep a câștigat al 20-lea meci în final în toate competițiile, David Silva punctând în minutul 83. 2-1 cu West Ham, la patru zile de la 2-1 cu Southampton (90+6) și la o săptămână de la 2-1 cu Huddersfield (84).

"Am auzit de «Fergie time». Dacă reușim să readucem acele rezultate în actualitate, de ce nu? Ar fi o plăcere", spune managerul lui City. "Niciodată nu renunțăm. Nu renunțăm nici când adversarii refuză să joace și rămân mereu zece în spatele mingii". 

Cu 14 victorii și un egal în 15 etape, "cetățenii" au egalat recordul all-time al lui Tottenham, din 1960-1961. Și, dacă înving pe Old Trafford, duminică, vor avea 14 succese la rând, depășind o performanță ce rezistă de 125 de ani. De la Preston și Sunderland, din sezonul 1891-1892. 

"În mod normal, nu jucăm cu două vârfuri și cu două aripi, dar am făcut-o. E o lecție. Cu Southampton, nu mai credeam că vom înscrie. Acum, am crezut" Pep Guardiola, manager Man. City

Îi ia apărarea lui Pogba

Eliminat la 3-1 cu Arsenal, Paul Pogba va fi suspendat la derby-ul cu City. După meciul de sâmbătă, turnul de control al lui United a declarat: "Sper ca mai mulți jucători importanți de la City să se accidenteze, să simtă și ei prin ce trecem noi". Dar Guardiola nu s-a supărat. A răspuns elegant când i s-au amintit cuvintele francezului: "Sunt absolut sigur că nu vrea ca alți fotbaliști să se rănească". 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează