INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FC BARCELONA - VALENCIA 5-1

VIDEO Guardiola şi-a pierdut cumpătul! I-a dat un brînci lui Cesc de era să-l dărîme

Momentul în care Guardiola se ia de Cesc
Momentul în care Guardiola se ia de Cesc

Articol de GSP - Publicat luni, 20 februarie 2012 00:00 / Actualizat luni, 20 februarie 2012 18:18

Nu mai are răbdare Guardiola? Cele 10 puncte luate avans de Real îl apasă prea tare? Aşa indică un episod din timpul partidei împotriva Valenciei (5-1), cînd antrenorul Barcelonei, de obicei calm, şi-a ieşit din fire şi şi-a vărsat nervii pe unul dintre elevii săi favoriţi.

Faza cu pricina s-a petrecut în minutul 81. Imediat ce Messi a înscris de 3-1, Pep a decis să-l înlocuiască pe Cesc Fabregas. Probabil el nu a fost deloc mulţumit de prestaţia elevului său, deoarece a recurs la un gest cu totul neaşteptat. După ce pare să-i fi reproşat anumite lucruri, cu figura evident furioasă, Guardiola i-a pus mîna în ceafă mijlocaşului spaniol şi l-a împins atît de tare încît acesta a trebuit să ia viteză vrînd-nevrînd.

Cesc a dat să zîmbească la finalul incidentului. Chipul rămas încruntat al lui Guardiola a arătat însă că nu fusese deloc o glumă.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
pantisconstantin
pantisconstantin  •  22 Februarie 2012, 12:44

se vede din avion ca totu`a fost o gluma :)) Cesc i-a zis ceva lu`Guardiola si a inceput sa rada ..si Guardiola l-a bruscat`n gluma ...... bine ca n-ati zis ca intra amandoi in K1 pt un meci ......incet incet incepeti sa semanati cu sport.ro ....din pacate

dany_dinamovistu
dany_dinamovistu  •  20 Februarie 2012, 22:45

Ba esti nebunnnn era sa`i rupa umaru....rau tare Pep asta. Vai de capu` vostru...cum poti sa scrii frate asa ceva?

costacurta
costacurta  •  20 Februarie 2012, 20:18

SE VEDE CLAR, CA NICI MACAR NU IA PASAT LUI CESC DE ACEST GEST, EXISTA O PRIETENIE SI UN RES[PECT LA BARCA DE NU VA VINE SA CREDETI, SUNT PREA UNITI. VOR PIERDE CAMPIONATUL, DAR VOR CASTIGA LIGA, SIMPLU, NU?

Vezi toate comentariile (11)
Comentează