INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BOURNEMOUTH-MANCHESTER CITY 0-2

VIDEO Gură de aer pentru Guardiola! City revine pe locul 2 în Premier League, Kun Aguero intră decisiv

Pep Guardiola și Kun Aguero, foto: reuters
Pep Guardiola și Kun Aguero, foto: reuters

Articol de Tibi DemeterJURNALISPORT - Publicat marti, 14 februarie 2017 10:36

Manchester City a învins-o pe Bournemouth, 2-0, pe Vitality Stadium, într-un meci din runda cu numărul 25 din Premier League și a propulsat echipa lui Guardiola pe locul secund, la 8 puncte în spatele lui Chelsea, scrie BBC.

Sergio Aguero a început meciul din nou ca rezervă, dar a fost introdus pe teren după doar 14 minute, în urma accidentării lui Gabriel Jesus.

Raheem Sterling a fost cel care a deschis scorul în minutul 29, după ce cu două minute mai devreme Artur Boruc i-a refuzat un gol ca și făcut.

Gazdele au replicat rapid prin Joshua King, dar golul marcat de el a fost anulat pentru un ofsaid semnalizat la limită.

Manchester City a închis însă jocul în minutul 69, când Tyrone Mings, aflat sub presiunea lui Aguero, și-a introdus mingea în propria poartă, după o centrare în forță trimisă de Leroy Sane. VIDEO AICI

Formația pregătită de Pep Guardiola se află acum la opt puncte în spatele lui Chelsea, formație pe care o va înfrunta pe 5 aprilie, pe locul secund în Premier League.

Manchester City a revenit și în sezonul 2011/2012 de la un deficit de opt puncte față de marea rivală din oraș și a cucerit titlul, deși United a avut acest avans cu șase meciuri rămase până la final.

Guardiola mai are la dispoziție 13 etape pentru a câștiga al șaptelea titlu de campion, în ultimii opt ani de antrenorat.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează