INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SOUTHAMPTON - TOTTENHAM 1-4

VIDEO Harry Kane își face reclamă în America după un penalty ratat: "Are cineva nevoie de un kicker în NFL?"

Kane rupe gazonul și șutează greșit // FOTO Reuters
Kane rupe gazonul și șutează greșit // FOTO Reuters

Articol de - Publicat vineri, 30 decembrie 2016 00:00

Harry Kane, golgeterul lui Spurs, a rupt gazonul la 11 metri, șutând mult peste poartă și ratând penaltyul din minutul 58. "Cluburile de fotbal american ar trebui să fie cu ochii pe mine", s-a amuzat atacantul pe Twitter.

Trecuse aproape o oră de joc miercuri seară, pe St. Mary's Stadium. Harry Kane, care marcase în minutul 52 pentru 1-2, după aproape 6 ore fără gol în Premier, ar fi putut să puncteze din nou. Ar fi fost a 3-a sa "dublă" din acest sezon.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Tottenham avea penalty. Atacantul a privit poarta, a luat o gură de aer și a sprintat spre punctul de la 11 metri. Era sigur de reușită. Numai că, exact înainte ca Harry să lovească balonul, piciorul stâng, de sprijin, a rupt gazonul, alunecând și atingându-l pe celălalt. Iar mingea s-a înălțat în peluză ca la transformările din fotbalul american. Dintr-o dată, era un kicker, cel care trimite balonul oval printre buturi.

Nervos, Kane a privit bucata de pământ smulsă de crampoanele ascuțite. "Gazonul s-a distrat cu mine", a declarat internaționalul englez la sfârșit. În vestiar, a postat un mesaj amuzant pe Twitter: "Are cineva nevoie de un kicker? Cluburile din NFL ar trebui să fie cu ochii pe mine".

344de minute așteptase Harry Kane să înscrie din nou în Premier; are 8 goluri în 13 meciuri (a ratat 5 partide din cauza unei accidentări)

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează