INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

VIDEO Henţ? Da! Penalty? Nu! » Real a fost iertată de o lovitură de pedeapsă în meciul cu Getafe

Faultul comis de Pepe în meciul cu Getafe.
Faultul comis de Pepe în meciul cu Getafe.

Articol de - Publicat luni, 06 februarie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 05 februarie 2012 22:59

Cu Getafe, Real a fost iertat sîmbătă de o lovitură de pedeapsă. Cu Getafe, Barcei i s-a anulat un gol valabil în ultimul minut.

Încă un exemplu din Spania care demonstrează faptul că, în acest sezon, arbitrajul este pro-Madrid.

4 februarie, Getafe - Real (0-1). În minutul 75, Diego Castro, mijlocaşul gazdelor, a şutat spre poartă de la marginea careului, iar Pepe s-a lăsat în jos, blocînd premeditat mingea cu braţul drept (foto). Apoi, fundaşul portughez al madrilenilor s-a aruncat la pămînt: simula o lovitură primită în faţă. L-a păcălit pe arbitrul Ayza Gamez, care nu a dat nimic, deşi penaltyul fusese evident. Echipa blanco a cîştigat şi a păstrat 7 puncte avans faţă de Barca. VIDEO mai jos!

26 noiembrie, Getafe - Barcelona (1-0). În ultimul minut, Messi trece irezistibil printre apărătorii lui Getafe, un-doi cu Keita ajutat de piciorul unui rival şi gol din 6 metri. Şi totuşi, reuşita a fost anulată. De ce? Pentru ofsaid la Keita. Dar acesta nu era afară din joc şi, oricum, balonul venea de la adversar!

Tăiat sub genunchi
Momente de panică pe "Camp Nou", la Barcelona - Real Sociedad (2-1). În minutul 80, Busquets l-a atacat prin alunecare pe Martinez, dar, în ciocnire, adversarul l-a lovit la genunchiul drept, provocîndu-i o rană adîncă (foto). "Am crezut că i-a distrus piciorul, că are fractură sau ruptură de ligamente", a spus Guardiola după meci. Însă, au anunţat doctorii, accidentarea nu e gravă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (39)
bogdan_teo
bogdan_teo  •  07 Februarie 2012, 12:11

ok.indiferent cine are dreptate eu sau tu (felipes24) nu castigam nimik dc ne certam sau ne contrazicem.sa-i lasam pe altii sa vb noi sa fim sanatosi si sa ne sustinem echipele pt care suntem suporteri ca de restul se ocupa gazetarii.sanatate si numai bine.fie ca cea mai buna echipa sa castige( fie ea real sau barca) noi sa avem un dialog civilizat.eu zic ca fotbalul are de castigat cu aceste 2 echipe gigant.

felipes24
felipes24  •  07 Februarie 2012, 02:01

Ca daca vb de campionat si cupe nu as avea spatiu pt a insira tot ajutorul pe care la avut si il are din partea arbitrilor. si ca sa termin ca timpul meu e pretios.Pt cunoasterea ta generala am aproape 28 de ani, tin cu Barcelona de mic copil cam de pe la 4 ani odata cu Steaua si locuiesc de mai bine de 9ani in madrid si cunosc fotbalul spaniol foarte bine. Asa ca eu vb in cunostinta de cauza nu ca multi ca voi ca sa va aflati si voi in treaba. sanatate ai numai bine si felicitari pt castigarea unui campionat in modul asta. Rusine si scarba sa-i fie de cum castiga si sa si-o spuna lui,nu lui Guardiola jegosul ca nu ii ajunge nici la degetul mic lui Pep in privinta elegantei si a educatiei..

felipes24
felipes24  •  07 Februarie 2012, 01:38

Bogdane acest bourinho a facut performanta pe unde a fost, dar cum??? ai urmarit evolutia lui ca antrenor la porto,chelsea,inter??? Cum a castigat campionatele,cupele.liga campionilor???acelasi stil ca la madrid..ii face praf pe arbitrii si pune presiune pe ei ca sa-i ajute obligatoriu echipele pe care le antreneaza caci stilul pe care il.imprima este mai mult decat la limita regulamentului,adica sa de-a la cotoaie ca arbitri ii vor ajuta si astfel nu vor primi cartonase. mai informeazate si dupa sa vb. madridistilor. ia uitate in retrospectiva si vezi cum a eliminat cu porto pe deportivo, cum a eliminat pe Barca cu interul sa nu mai vb de meciurile din.grupe. si asta numai in Cl ti-o spun

Vezi toate comentariile (39)
Comentează
Close