INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

VIDEO În al 7-lea ceas! » Chelsea, doar remiză cu Liverpool la întoarcerea lui Benitez pe Anfield: 2-2

Salvarea lui Liverpool. Suarez nu-i lasă nici o șansă portarului Cech: 2-2 // Reuters
Salvarea lui Liverpool. Suarez nu-i lasă nici o șansă portarului Cech: 2-2 // Reuters

Articol de - Publicat luni, 22 aprilie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 21 aprilie 2013 21:54

Albaştrii au fost egalaţi în al 7-lea minut al prelungirilor dictate de arbitru şi au cedat Arsenalului locul 3 în clasament, ce asigură calificarea directă în Ligă.

Chelsea a plecat cu o remiză aseară, de la Liverpool (2-2), dar una care aduce mai degrabă cu o înfrîngere. Pînă în al 7-lea minut al prelungirilor dictate de arbitrul Kevin Friend au condus albaştrii pe tabelă, goluri Oscar (26) şi Hazard (57 penalty), respectiv Sturridge (52). Dar cînd se pregăteau să sărbătorească a picat bomba: Suarez a reluat în plasă centrarea lui Sturridge: 2-2.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Veritabilă lovitură pentru oaspeţi, depăşiţi de Arsenal în duelul pentru locul 3, ce asigură calificarea directă în Liga Campionilor. Dar şi o nouă dezamăgire după eliminarea suferită în semifinalele Cupei Angliei (1-2 cu Man. City), ce ameninţă să inflameze din nou spiritele în jurul managerului Rafa Benitez.

Pînă-n 2010 pe banca lui Liverpool, tehnicianul spaniol a fost primit foarte frumos pe Anfield, ca şi celălalt fost "cormoran" al albaştrilor, Fernando Torres. Dar asta nu face decît să le sporească şi mai mult antipatia fanilor londonezi, care-l contestă încă de la numire.

57 la sută a avut posesie Liverpool, superioară şi la raportul şuturilor spre poartă: 18-8 (8-5 cadrate)

TOTTENHAM - MAN. CITY 3-1

Covor roşu pentru United
Prin eşecul suferit la Londra, în faţa lui Tottenham (1-3), Man. City i-a întins, practic, covorul roşu marii rivale Man. United. Dacă "diavolii" cîştigă diseară, contra lui Aston Villa, sînt deja campioni!

S-ar distanţa la 16 puncte în fruntea clasamentului, imposibil de recuperat de "cetăţeni" în cele 5 partide pe care le mai au de jucat. City a condus ieri prin golul lui Nasri, dar Spurs a revenit fantastic în final, cînd a punctat prin Dempsey, Defoe şi Bale.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
c7eric
c7eric  •  22 Aprilie 2013, 10:57

Sunt destule meciuri sezonul acesta in care Chelsea a fost egalata pe final, dupa ce a condus, si cand era antrenor Di Mateo si pe timpul lui Benitez. Odata se poate intampla dar cand se repeta deja e amatorism sau superficialitate, iar vina nu e decat a antrenorului ca nu stie sa-i tina concentrati pana cand fluiera arbitrul. Ca sa nu mai spun ca multe golori sunt inscrise din talentul unor jucatori si nu in urma unui joc elaborat.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează