INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG - BASTIA 2-0

VIDEO În genunchi și agățat de pantalonii rivalului » Verratti a primit cel mai caraghios cartonaș galben

Trei momente ale faultului nonconformist al lui Verratti asupra jucătorului Bastia
Trei momente ale faultului nonconformist al lui Verratti asupra jucătorului Bastia

Articol de - Publicat duminica, 10 ianuarie 2016 00:00

Deposedat de minge în terenul advers, "închizătorul" italian al parizienilor a oprit în stil propriu un contraatac corsican: "N-am vrut să-i fac rău și să-l lovesc peste picioare".

"Eu am mai multe cartonașe galbene decît goluri marcate, fanii s-au obișnuit cu mine". Meciul PSG - Bastia tocmai s-a terminat, Verratti rîde de soluția sa ciudată de a-și opri adversarul.

Spre sfîrșitul primei reprize, italianul a pierdut o minge aproape de careul corsican. Ngando a interceptat și a sprintat, lansînd un contraatac periculos. Marco nu-l mai putea prinde.

Aproape de mijlocul terenului, acesta s-a agățat cu ambele mîini de pantalonii și de partea de jos a tricoului rivalului. A alunecat în genunchi în spatele lui pînă cînd nepotul fostului internațional camerunez Patrick Mboma n-a mai alergat.

Cartonaș galben și, imediat, toți spectatorii din Parc des Princes l-au aplaudat. Și pentru că a blocat contra blitz a Bastiei. Și pentru ideea neașteptată de a-l stopa pe Ngando.

"Nu voiam să primim un gol din cauza mea, trebuia să-l dau jos cumva pe Ngando. N-am vrut să-i fac rău și să-l lovesc peste picioare, așa că singura variantă era să-i iau șortul acasă", a declarat Verratti rîzînd.

Reporterul l-a întrebat dacă a făcut totuși schimb de șorturi cu victima sa. Și a răspuns la fel de amuzat: "Sigur. La pauză".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează