INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIGA CAMPIONILOR ASIEI

VIDEO Încă o performanţă pentru Al Hilal în Liga Campionilor Asiei, cu Laurenţiu Reghecampf pe bancă

Articol de GSP - Publicat marti, 30 septembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 01 octombrie 2014 11:04

Laurenţiu Reghecampf a obţinut prima mare performanţă de cînd a ajuns la Al Hilal. Fostul antrenor al Stelei a ajuns în finala Ligii Campionilor Asiei, după ce a reuşit să nu piardă la o diferenţă mare în partida retur cu Al Ain, scor 1-2.
Al Hilal a învins în tur cu 3-0, dar maşinăria de goluri a lui Laurenţiu Reghecampf n-a mai fost atît de activă şi în partida de astăzi în care a reuşit să introducă mingea doar o singură dată în poarta lui Salem.

Adversara lui Al Hilal din finala Ligii Campionilor se va alege mîine după ce FC Seoul şi Western Sydney Wanderers vor juca returul. În prima manşă scorul a fost alb.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (39)
istoricu
istoricu  •  01 Octombrie 2014, 13:14

DOMNILOR VAD CA NIMENI ( ZIARISTI PLUS INTERNAUTI) NU ARATA MERITELE FOSTULUI ANTRENOR !!! NU AM NIMIC CU REGHE IMI PLACE CA E SCOLIT LA NEMTI NU LA SCOALA M RADULESCU A FRF-ULUI. DAR EL A VENIT IN SFERTURI DECI VA AVEA CU FINALA IN TOTAL 6 MECIURI, IN TIMP FOSTUL ANTRENOR A JUCAT PANA L-AU DAT AFARA IN GRUPE - 6 MECIURI PLUS SAISPEZECIMI-2 MECIURI SI OPTIMI - TOT 2 , DUCE LA UN TOTAL 10 MECIURI, SI NOTA BENE , TOT FOSTUL ANTRENOR I-A DUS IN SFERTURI DE UNDE I-A PRELUAT REGHE. IN REST BRAVO LUI SI LUI TOMMY CA I-AU ACCEPTAT JUCATORII METODELE TRX DEOARECE ARABII MEREU AVEAU LACUNE LA PREGATIREA FIZICA

rastaman85
rastaman85  •  01 Octombrie 2014, 02:10

In alta ordine de idei, Regele manelelor sa stea la camile cat o vrea, sunt putini cei care-i duc lipsa! Sedere placuta! C. Galca este un domn, e imbucuratoare schimbarea asta la Steaua!

rastaman85
rastaman85  •  01 Octombrie 2014, 02:05
Postat de 1745flo pe 30 Septembrie 2014, 23:20

÷))) turbofin!

What the hell does "turbofin" mean?!

Vezi toate comentariile (39)
Comentează