INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LEGANES - BARCELONA 0-3

VIDEO Încă o victorie pentru FC Barcelona! Luis Suarez a marcat din nou după o lună de pauză

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 noiembrie 2017 19:03

FC Barcelona a câștigat partida din deplasare de pe terenul lui Leganes, scor 3-0. Luis Suarez pare să revină la forma de altădată, fiind omul cu golul pentru liderul din La Liga.

VEZI AICI VIDEO!

Uruguayanul a marcat încă din minutul 4, când a fost servit de Jordi Alba, însă reușita a fost anulată pentru ofsaid. Nu s-a mai întâmplat asta în minutul 28, când Suarez a profitat de o respingere nefericită a portarului lui Leganes și a înscris din apropiere.

Atacantul Barcelonei a reușit "dubla" în minutul 60, când l-a învins pe Cuellar cu un voleu de senzație. Luis Suarez are doar 5 goluri în 15 partide pentru FC Barcelona în acest sezon, fiind aici incluse și reușitele din seara asta. 

Tabela a fost închisă de Paulinho, care a împins cu șpițul din 6 metri. 

FC Barcelona are un parcurs aproape perfect. În 12 meciuri are 11 victorii și cu 34 de puncte e pe primul loc. Valencia e pe 2, cu 27 de puncte, dar și un meci mai puțin.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close