INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CAMPIONATE

VIDEO Încătuşat de poartă » Protest neobişnuit la meciul Everton - Man. City (1-0)

Primul steward care a ajuns lîngă protestatarul încătuşat de bară nu poate face nimic
Primul steward care a ajuns lîngă protestatarul încătuşat de bară nu poate face nimic

Articol de - Publicat joi, 02 februarie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 01 februarie 2012 22:54

Aşa a ales un bărbat de 46 de ani să critice politica de recrutări a companiei aeriene low-cost Ryanair. Omul era supărat că fetei sale i se refuzase angajarea.

Meciul Everton - Manchester City (1-0) a atras nu doar prin eşecul surprinzător al liderului Premier League, ci şi printr-o acţiune de protest inedită. Cînd mai erau doar cinci minute pînă la pauză, un spectator a reuşit să înşele vigilenţa stewarzilor şi a pătruns pe teren. Vreun huligan? Jimmy Jump în variantă britanică? Nici una, nici alta.

Omul s-a dus glonţ spre poarta lui City, unde, sub privirile întrebătoare ale întregului stadion, a scos o pereche de cătuşe şi s-a legat de unul dintre stîlpi. Pe tricou avea înscris şi-un mesaj care explica într-o oarecare măsură gestul său: "Cei mai mari formatori de hoţi din Europa. Ryanair. Cele mai mici salarii garantate. Stop. Ne înşelaţi copiii recrutîndu-i".

Click aici pentru a vedea VIDEO cu incidentul!

După minute bune, gazdele au găsit un cleşte şi i-au tăiat cătuşele, predîndu-l poliţiei. Iar ulterior s-a făcut definitiv lumină în povestea acestuia. Bărbatul în vîrstă de 46 de ani era nemulţumit că respectiva companie aeriană i-a recrutat fata cu promisiunea unei viitoare angajări care nu s-a mai concretizat.

De meserie protestatar
Bărbatul de pe Goodison Park a apărut recent şi într-o înregistrare video pe net. Purta acelaşi tricou, ca şi marţi seară, şi cerea boicotarea zborurilor companiei Ryanair timp de o săptămînă. Originar din Southport, el mai fusese protagonistul unei acţiuni de protest în februarie 2010, cînd, pentru a atrage atenţia asupra sa, s-a urcat pe acoperişul hotelului Crowne Plaza situat în apropierea aeroportului John Lennon din Liverpool.

O cină drept răsplată
Autorul singurului gol al meciului Everton - Man. City (1-0), Darren Gibson e omul zilei la rivala Manchester United, care a profitat şi i-a egalat pe "cetăţeni" la puncte în fruntea ierarhiei Premier League. Fundaşul Rio Ferdinand i-a transmis fostului coechipier că vrea să-l răsplătească pentru ajutorul dat cu o cină la restaurantul său, "At Rosso".

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
biancorossi
biancorossi  •  02 Februarie 2012, 08:07

de meserie, protestatar. e clar.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează