INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SUNDERLAND - MANCHESTER UNITED

VIDEO Început dezastruos pentru Louis Van Gaal pe banca lui Manchester United! "Diavolii" au remizat cu Sunderland, 1-1

FOTO: Retuers
FOTO: Retuers

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 august 2014 00:00 / Actualizat duminica, 24 august 2014 20:13

Louis van Gaal are un început dezastruos pe banca lui Manchester United. "Diavolii" au doar un singur punct după primele două meciuri din Premier League. Azi, Manchester a terminat la egalitate cu Sunderland, scor 1-1. 

VEZI VIDEO!

După înfrîngerea cu Swansea pe teren propriu, scor 1-2, United venea cu planuri mari pe Stadium of Light, pentru a recupera punctele pierdute. Aşa şi părea să fie după golul lui Juan Mata din minutul 17.

Însă doar 13 minute a condus Manchester United. Rodwell a egalat după o lovitură de cap bine plasată în minutul 30. 1-1 avea să fie şi scorul final, însă îngrijorător pentru echipa lui Van Gaal este că jocul nu străluceşte deloc.

Echipele:

Sunderland: Mannone - Vergini, O'Shea, Brown, van Aanholt - Cattermole - Buckley (Bridcutt 79), Larsson, Rodwell (Gomez 63), Wickham - S. Fletcher (Altidore 77)

Manchester United: De Gea - Jones, Smalling (Keane 44), Blackett - Valencia, D. Fletcher (Januzaj 63), Cleverley, Young - Mata - Rooney, Van Persie (Welbeck 63)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
mbdmbd
mbdmbd  •  25 August 2014, 01:05

Van Gaal e un antrenor mediocru vopsit in antrenor de mare succes, isi bate joc de MU

fangigi
fangigi  •  24 August 2014, 22:16

Cel mai bogat club din insula e in rahaat? Ce ma bucur! C'mon reds!

ftwraku
ftwraku  •  24 August 2014, 22:14
Postat de rsalexander pe 24 August 2014, 20:27

Manchester a fost la carma lui Sir. Alex atata timp ca acum fara el acolo parca si-a pierdut identitatea..

Un om cu o personaliate asa de puternica precum a lui Ferguson se naste greu. Ferguson a castigat vreo 2 titluri in Scotia,nu cu Celtic ori cu Rangers,tanar fiind,apoi a antrenat un am nationala Scotiei si apoi a venit la Manchester. Cand Ferguson a venit la Manchester United a zis ca vrea sa ajunga la fel ca Liverpool. Strict vb.de trofee,in 20 de ani pe plan INTERN, a depasit-o pe Liverpool. iI doresc lui Van Gaal sa aiba acelasi performante ca ...David Moyes! Hahahaha

Vezi toate comentariile (5)
Comentează