INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SCANDAL

VIDEO Incident la antrenamentul Barcelonei: Neymar a sărit la bătaie!

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 iulie 2017 13:21

Brazilianul Neymar, curtat intens de PSG pentru un transfer exorbitant în Franța, la PSG, s-a aflat în mijlocul unui scandal care a întrerupt ultimul antrenament al Barcelonei în stagiul din Statele Unite.

Enervat de o intrare mai dură a lui Nelson Semedo, fundașul dreapta adus vara aceasta de la Benfica, Neymar a avut o reacție nervoasă și a sărit la gâtul portughezului de 23 de ani, informează sportbible.com. 

Brazilianul, care părea hotărât să-i aplice o corecție fizică serioasă lui Semedo, a fost cu greu calmat de colegii săi, care au intervenit energic pentru a aplana conflictul. 

În cantonamentul din State, catalanii urmează să o înfrunte pe Real Madrid, pe 30 iulie.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
andrei.33
andrei.33  •  28 Iulie 2017, 15:07

Il vrei de coleg in vestiar la fcsb?

dinamo_fan
dinamo_fan  •  28 Iulie 2017, 14:22

s-a contrat Neymar cu un coleg la antrenament si pentru voi e stire e front page si litere de-o schioapa. mi-e pur si simplu greata de unde ati dus gazeta in 2017. oare cum va suportati ?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează