INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  VIOLENŢĂ

VIDEO Incidente la derby-ul Borussia Monchengladbach - FC Koln! Fanii au intrat pe teren şi s-au bătut cu forţele de ordine

FOTO: Twitter
FOTO: Twitter

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 februarie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 15 februarie 2015 17:15

Borussia Monchengladbach şi FC Koln s-au întîlnit ieri în derby-ul Rinului, iar gazdele au cîştigat cu 1-0, printr-un gol marcat în minutele de prelungire.

Suporterii celor de la Koln au fost nemulţumiţi de eşecul în faţa rivalei, iar la finalul meciului au creat probleme. Mai mulţi fani îmbrăcaţi în alb au intrat pe teren şi s-au îndreptat spre jucătorii adverşi. Forţele de ordine au intervenit şi totul s-a transformat într-o bătaie generală.

După meci, oficialii celor de la FC Koln au declarat că vor colabora cu poliţia şi vor face tot ce pot pentru a-i identifica pe suporteri.

După 21 de etape din Bundesliga, Monchengladbach se află pe locul trei, cu 36 de puncte, iar Koln se situează pe poziţia 11, cu 24 de puncte.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  15 Februarie 2015, 15:16

...cei in combinezoane albe n au demonstrat decat ca pot intra pe teren ...dupa care au fugit care ncotro ...nu au actionat ca o forta ...si au luat bataie ...nu au fost uniti ...trebuiu s moara pe teren ...la propiu ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează