INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

VIDEO Inter a fost eliminată în ”sferturile” Cupei de Napoli (0-2) » ”Gaura” Chivu

4 dueluri, dintr-un total de opt, a cîștigat Chivu în 90 de minute
4 dueluri, dintr-un total de opt, a cîștigat Chivu în 90 de minute

Articol de - Publicat joi, 26 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat joi, 26 ianuarie 2012 01:23

Pe partea românului a fost o pîine de mîncat aseară pentru jucătorii ofensivi ai lui Napoli. Maggio şi Cavani i-au dat cele mai mari dureri de dap


Seară neagră pentru Inter şi Cristi Chivu în "sfertul" de Cupă cu Napoli. Nerazzurrii au părăsit competiţia, învinşi cu 2-0, iar el a fost una dintre "găurile" defensivei oaspeţilor. Maggio, adversarul direct, a mîncat o pîine albă pe flancul său în prima parte, ca şi ceilalţi oameni ofensivi ai napoletanilor, Cavani şi Lavezzi.

Seria erorilor românului a început în minutul 15. Atunci a provocat prima ocazie a partidei, scăpîndu-l din marcaj pe Maggio la o centrare în careul Interului. Noroc său, acesta a reluat peste "transversală". Tot Cristi a încasat şi primul "galben" al întîlnirii. Încercînd să oprească o minge aruncată în jumătatea sa, i-a aşezat-o numai bine lui Lavezzi, pe care apoi l-a ţinut, iar "centralul" Celi nu l-a iertat.

Chivu a ieşit cu faţa curată dintr-un duel contondent cu uruguayanul Cavani, consumat la marginea careului, dar n-a trecut mult timp şi iarăşi l-a scăpat pe Maggio, care a centrat periculos.

Salvat de pauză, românul s-a întors cu lumini şi umbre la reluare. Notabilă intervenţia la Pandev, pe final, într-o fază de gol, de uitat pasivitatea cu care l-a privit pe Cavani în slalomul ce a dus la 2-0.

VEZI AICI REZUMATUL MECIULUI!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
valle68
valle68  •  21 Martie 2012, 19:00
Postat de valle68 pe 21 Martie 2012, 18:59

ai dreptate,pe postul lui xavi.( la wc )

si mutu in locul lui messi.( la batut ospatarii )

valle68
valle68  •  21 Martie 2012, 18:59
Postat de hiromatsu pe 26 Ianuarie 2012, 04:09

Cu aceasta noua mostra de calitate fotbalistica, sunt sigur ca a convins multe echipe de nivelul Real Madrid, Manchester City sau PSG sa se grabeasca in a-si apropia serviciile fundasului roman. Maine-poimaine, nationala Spaniei s-ar putea sa le ceara celor de la FIFA dreptul de a-l folosi in urmatoarea campanie mondiala.

ai dreptate,pe postul lui xavi.( la wc )

red_dogs_flo
red_dogs_flo  •  26 Ianuarie 2012, 11:33

O fi fost el capitanul nationalei, dar el numai poate, mai bine s-ar duce prin serie B sau prin alt campionat mai putin puternic decat sa se faca de ras la final de cariera

Vezi toate comentariile (8)
Comentează