INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AMICAL

VIDEO Inter a pierdut cu Real Madrid, 3-0 » Fundaşul Popa a jucat în ultimele 10 minute! Gol de senzație marcat de James Rodriguez

Articol de GSP - Publicat luni, 27 iulie 2015 16:39

Inter Milano a pierdut amicalul disputat azi cu Real Madrid, în China, scor 0-3.

Real a controlat meciul cu italienii şi s-a impus categoric. Primul gol a fost marcat de Jese, în minutul 29, după ce a driblat un fundaş advers şi a şutat de la şapte metri.

Vezi aici video cu golul de 1-0

Vezi aici video cu golul de 2-0

Vezi aici video cu golul de 3-0

În repriza a doua, fundaşul Varane a majorat scorul. Francezul a marcat cu o lovitură de cap, din şase metri. În minutul 88, James a stabilit scorul final, după ce a executat perfect o lovitură liberă de la 25 de metri.

Fundaşul de 18 ani, Răzvan Popa, a jucat în ultimele 10 minute. După ce în partida cu AC Milan a jucat 80 de minute, românul i-a luat acum locul căpitanului Andrea Ranocchia.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
malmo
malmo  •  28 Iulie 2015, 10:26

How kud dis happen? The Romania national football team is going down Pustiul roman de la Inter Milano straluceste iar tata Puiu se plange ca pierde tot mai multe "fosile" la nationala Romaniei in loc sa formeze o data noua generatie. Uite-asa evolueaza lucrurile la noi, si pe urma toata lumea se intreaba de ce. How is possible?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează