INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

VIDEO Isteric » Explozie de nervi la Real. Mai are doar 6 puncte avans faţă de Barca

Ronaldo e disperat: Real pierde din distanţa avută în faţa Barcelonei.
Ronaldo e disperat: Real pierde din distanţa avută în faţa Barcelonei.

Articol de - Publicat vineri, 23 martie 2012 00:00 / Actualizat joi, 22 martie 2012 21:20

Madridul, 3 jucători şi 2 antrenori eliminaţi miercuri, la 1-1 cu Villarreal, al doilea egal în 4 zile. Clubul blanco simte că pierde titlul.

Sîmbătă, Realul avea 10 puncte în faţa Barcelonei. Acum, după două etape, mai are 6. Echipa blanco a intrat în panică, pentru că joacă prost şi pentru că în ultimele zece etape are program mai dur decît al rivalei blaugrana, simte că îi fuge titlul pe care-l aşteaptă de 4 ani.

Şi nervii i-au cedat.
Miercuri, în deplasarea cu Villarreal, madrilenii au creat o atmosferă isterică, deşi arbitrul nu le-a dat gazdelor două penaltyuri! Au fost duri pe teren şi furioşi pe margine, situaţia degenerînd după ce galbenii i-au egalat, în minutul 83. Sergio Ramos şi-a lovit un adversar, fiind eliminat. Imediat, Ozil a aplaudat arbitrul, văzînd şi el "roşu". Mourinho şi Rui Faria, unul dintre secunzii săi, n-au prins nici ei sfîrşitul pe bancă. Iar apoi, pe tunelul ce duce la vestiare, Pepe a urlat la "centralul" Romero: "A fost jaf, fiu de tîrfă!". Din nou, eliminare!

VIDEO: Rezumatul meciului dintre Villarreal şi Real, 1-1!

Toţi 5 vor fi suspendaţi!
A scăpat doar Cristiano Ronaldo, care protesta pe gazon: "Ne-a furat, ne-a furat!". Portughezul a fost totuşi unicul de la Real care a realizat ceva. A marcat al 100-lea său gol în campionatul spaniol. Are o medie formidabilă: 1,11 reuşite pe meci!

Nebunie: un miliard în Emirate!
Într-un moment în care are datorii de peste 400 de milioane, iar UEFA insistă că va sancţiona din 2014 cluburile care nu se vor alinia noului program de fair-play financiar, Real anunţă că va investi un miliard de dolari într-un parc tematic ce va fi lansat în 2015 pe o insulă artificială din Emirate. " Real Madrid Resort Island", de lîngă Ras al-Khaimah, va include o arenă futuristă în formă de semilună de 10.000 de locuri, un muzeu hi-tech, un hotel de 5 stele şi un parc de distracţii.

23 de jucători eliminaţi a avut Real de la venirea lui Mourinho (2010), printre cei mai mulţi din La Liga

466162-program-real-barcelona.jpg

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
bogdan_teo
bogdan_teo  •  23 Martie 2012, 19:08
Postat de sakazuke pe 23 Martie 2012, 16:38

tie ce impresie ti-a lasat dupa cum a judecat actiunile bancilor de rezerva si ale antrenorilor..... ca a procedat corect si la unii si la alti?? sau pt altii este alt regulament??

nu am stiut de acest video.esti informat bine.se vede ca esti fan adevarat si nu de 2-3 ani.respect asta si de asemenea limbajul tau , mereu vii cu argumente chiar daca unii nu vad asta si te ataca.a fi fan inseamna sa-ti aperi echipa si la bine si la greu.tendinta gsp-ului e de a ataca mereu realul si de a face comparatii sterile intre cr7 si messi.fiecare are dreptul la opinie atat timp cat e civilizat.cine se irita si ataca nu trebuie bagat in seama.numai bine si inclin sa cred ca arbitrul a facut meciul cu villareal praf si nu realul a jucat relaxat.e opinia mea.bafta

sakazuke
sakazuke  •  23 Martie 2012, 16:38
Postat de grande.balaci pe 23 Martie 2012, 16:25

presupun ca este opinie personala, ca pe tot continentul realitatea este aceiasi in privinta lui real......lamentarile,sarcasmul, imfumurarea sunt atributele relului in lupta pt titlu si nicidecum valoarea sportiva!!!

tie ce impresie ti-a lasat dupa cum a judecat actiunile bancilor de rezerva si ale antrenorilor..... ca a procedat corect si la unii si la alti?? sau pt altii este alt regulament??

grande.balaci
grande.balaci  •  23 Martie 2012, 16:25
Postat de sakazuke pe 23 Martie 2012, 13:10

abia acum iti dai seama de tendinta gsp??? la acest meci am vazut prima oara in vitza mea 2 eliminari si un galben pt aplauze...dar nu a vazut rosu pt intrarea criminala a lui bruno asupra lui callejon. insa acest arbitru are maniere diferite de a judeca in functie de ce echipe sunt pe teren, mai bine zis cine e pe banca :).://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=_zC_I6GBqB0#!..acelasi arbitru nicio decizie..:).......conform raportului de joc pe mou la eliminat pt parasirea spatiului tehnic..:))

presupun ca este opinie personala, ca pe tot continentul realitatea este aceiasi in privinta lui real......lamentarile,sarcasmul, imfumurarea sunt atributele relului in lupta pt titlu si nicidecum valoarea sportiva!!!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează