INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA / CHELSEA - WEST HAM 0 - 0

VIDEO Jose Mourinho se plînge după ce-a fost stopat cu propriile arme de West Ham: ”Ne mai lipsea bormaşina!”

Mourinho țipă pe margine, într-o mare de fani disperați. Chelsea a ratat șansa de a o egala pe Arsenal
Mourinho țipă pe margine, într-o mare de fani disperați. Chelsea a ratat șansa de a o egala pe Arsenal

Articol de - Publicat vineri, 31 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat joi, 30 ianuarie 2014 22:11

Recunoscut ca artist al defensivei, managerul lui Chelsea l-a criticat pe Allardyce c-a parcat autocarul în careul mic: ”Echipa lui s-a apărat cu mai mulţi portari, a tras de timp şi a trişat!”

Jose Mourinho şi-a găsit naşul. După ce-a enervat atîta lume cu stilul său distructiv, desăvîrşit la Inter, cu care a reuşit să cîştige Liga în 2010, antrenorul portughez a trăit ziua cînd a fost blocat cu propriiile arme. West Ham, la care Raţ nici n-a fost în lot, a parcat autocarul pe Stamford Bridge şi i-a dat şah lui Chelsea (0-0).

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

"E greu să joci cînd adversarul se apără cu 10 oameni. Nici n-au ieşit din careul lor, au avut mai mulţi portari decît fundaşi, au simulat accidentări, au tras de timp din minutul 1. Nu-i critic prea mult, în locul lor poate făceam la fel. Ai mei au încercat totul, mai puţin bormaşina, însă n-au înscris", s-a plîns Mou.

Chelsea a lovit două bare, portarul Adrian a făcut minuni, "ciocănarii" rezistînd eroic în "zece" după ce O'Brien şi-a dislocat umărul. Şi managerul Allardyce a rîs de Mourinho: "Nu-mi pasă de el, am jucat cu armele noastre. E delicios să-i vezi pe jucătorii lui Chelsea implorînd arbitrul şi pe Jose sărind întruna".

39-1 a fost raportul şuturilor la poartă (9-1 cadrate) în derbyul Chelsea - West Ham, terminat fără gol

"Au jucat un fotbal din secolul XIX, prea urît pentru Premier League. Numai un Black and Decker n-am încercat ca să le distrugem zidul defensiv" (Jose Mourinho, manager Chelsea)

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (16)
mirana
mirana  •  31 Ianuarie 2014, 23:03
Postat de mirana pe 31 Ianuarie 2014, 23:01

Asemenea apelative foloseste cand vorbesti cu cei din familia ta. De azi incolo ignore, nu mai avem ce discuta! Vezi-ti de treburile tale si nu mai baga in seama cu mine!

te*

mirana
mirana  •  31 Ianuarie 2014, 23:01
Postat de milton pe 31 Ianuarie 2014, 22:41

Scuze, tu stii latina, v@c@ incaltata!

Asemenea apelative foloseste cand vorbesti cu cei din familia ta. De azi incolo ignore, nu mai avem ce discuta! Vezi-ti de treburile tale si nu mai baga in seama cu mine!

mirana
mirana  •  31 Ianuarie 2014, 22:44
Postat de milton pe 31 Ianuarie 2014, 22:35

"Dezapezeasca", shut up! Mai "dashchide" si tu cate-o carte din "cand in gand", tutis - tutova! Razi de altii, da' esti vai de... aia cu 5 colturi, adica, penta, tutis!

Am mancat o litera, vai viata ta b.o.u notoriu ce esti! Obsedatule!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează