INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

VIDEO Just business! » Van Persie nu şi-a iertat fosta echipă: United - Arsenal 2-1

Van Persie (dreapta) deschide scorul, profitînd de gafa lui Vermaelen // Foto: Reuters
Van Persie (dreapta) deschide scorul, profitînd de gafa lui Vermaelen // Foto: Reuters

Articol de - Publicat duminica, 04 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 03 noiembrie 2012 23:10

Olandezul a pus lucrurile la punct încă din debutul derby-ului, unul departe de nebunia din sezonul trecut, cînd United cîştigase cu 8-2.

Opt ani a îmbrăcat Van Persie tricoul lui Arsenal. Dar ieri, la cea dintîi întîlnire cu foştii colegi, a lăsat sentimentele la vestiar şi a intrat în pielea profesionistului. Nici nu trecuseră 3 minute de la primul fluier cînd atacantul lui Man. United le-a înfipt pumnalul: 1-0.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Old Trafford visa la un remake al fabulosului 8-2 din stagiunea trecută, dar aici n-a fost pe aceeaşi lungime de undă cu favoriţii. Deşi adversarul nu le-a dat emoţii, "diavolii" au preferat un joc economic. Iar în faţa porţii adverse le-a lipsit inspiraţia de atunci.

Pînă la golul de 2-0 al piticului Evra (67), Van Persie şi Rooney s-au întrecut în ratări, ba ultimul a irosit şi-un penalty (45). Şi cînd Arsenal a mai rămas şi în inferioritate, după eliminarea lui Wilshere, în loc să caute golul, gazdele s-au relaxat total. Şi aşa au reuşit să puncteze şi "tunarii": 1-2 (Cazorla, 90+4).

8 goluri a marcat Van Persie în acest sezon de Premier League pentru Man. United. Cu "dubla" din Ligă, contra CFR-ului, are 10

"Pe Van Persie l-am vrut acum 11 ani, înaintea Arsenalului. Dar scouterii noştri au spus că e imatur. Avea 17 ani" ( Alex Ferguson, manager Man. United)

SWANSEA - CHELSEA 1-1

Detronaţi în ploaie
Chelsea şi-a luat revanşa în faţa lui United, miercuri, în Cupa Ligii, dar în campionat nu ţine pasul. După eşecul din campionat, 2-3 pe Stamford Bridge, aseară i-a cedat marii rivale şi şefia clasamentului. Doar 1-1 la Swansea, cu un gol încasat în minutul 87, pe un potop ca-n poveşti.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează