INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

VIDEO Juventus, fortăreață pe teren propriu! Campioana Italiei a câștigat cu 2-0 derby-ul cu Lazio și se distanțează la 4 puncte de urmăritoare

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de Cristian StanJURNALISPORT - Publicat duminica, 22 ianuarie 2017 18:04

Juventus Torino, liderul Italiei, s-a impus în meciul de astăzi, scor 2-0, contra lui Lazio și rămâne singura formație cu punctaj maximum în meciurile de acasă din acest sezon.

Elevii lui Allegri au avut un start electrizant de partidă și au reușit să înscrie după doar 5 minute de joc, Paulo Dybala finalizând cu un șut plasat din afara careului, după o prelungire cu capul al lui Mandzukic.

VEZI AICI VIDEO DE LA MECI!

Lazio nu a reușit să dea o replică liderului și, în minutul 17, șocul primului gol a luat proporții după ce o centrare pusă ca la carte de Cuadrado a fost reluată în plasă de golgeterul lui Juventus din acest sezon, argentinianul Gonzalo Higuain bifând astfel a-14-a reușită din acest campionat.

Prima replică a ''biancocelestilor'' a venit în minutul 25, atunci când mijlocașul Milinkovic-Savic a reluat puțin pe lângă poarta lui Buffon.

În minutul 30, torinezii înscriu din nou, dar reușită lui Higuain a fost anulată pe motiv de ofsaid, iar la cabine s-a intrat cu 2-0 pentru gazde.

Repriza a doua a fost mai puțin atractivă și mai săracă în ocazii de gol, doar ocaziile ratate de Dybala au mai animat tribunele de pe Juventus Stadium și astfel ''Bătrâna Doamnă'' rămâne singura echipă din Serie A care a reușit să obțină punctaj maximum în cele 11 partide disputate acasă în acest sezon.

Grație acestui succes, Juventus de distanțează la 4 puncte de locul secund, ocupat de Napoli, liderul având 48 puncte și un meci mai puțin disputat, în timp ce Lazio rămâne pe locul 4 în Serie A, cu 40 puncte.

Ștefan Radu a jucat 60 de minute pentru Lazio și a încasat un cartonaș galben.

Echipe de start
Juventus: Buffon - Lichtsteiner, Bonucci, Chiellini, Asamoah -Pjanic, Khedira, Cuadrado, Dybala - Mandzukic, Higuain

Lazio: Marchetti - Gabarron, De Vrij, Wallace, Radu -Biglia, Parolo, Savic - Anderson, Immobile, Lombardi

Fii parte din redacția noastră! S-a lansat Jurnalisport – proiect inovativ GSP, susținut de Google. Aici ai toate detaliile!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează