INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA / LAZIO - JUVENTUS 0-1

VIDEO Juventus o bate pe Lazio la ultima fază pe Olimpico! » Fane Radu a vrut să sară la scandal

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat sambata, 03 martie 2018 21:47

Nici Allegri nu mai spera să câștige pe Olimpico. Antrenorul campioanei nici nu știa cum să se bucure în al treilea minut de prelungire, când Dybala i-a strecurat mingea printre picioare lui Luiz Felipe și a șutat sub bară, deși Parolo aproape că l-a dărâmat în iarbă. 0-1, incredibil succes al lui Juventus pe terenul lui Lazio. La ultima fază! 

VEZI AICI VIDEO

Ștefan Radu a fost integralist și s-a duelat nonstop cu piemontezii, a faultat și a fost lovit. La sfârșitul primei reprize, Lichtsteiner l-a atacat brutal, lipindu-i crampoanele pe genunchi.

Și fundașul biancocelest a vrut să sară la fostul său coleg. Radu a fost liniștit de coechipieri. Oricum, elvețianul primise "galben".

Ambele echipe au cerut un penalty. Prima a fost Juventus: Lucas Leiva a intrat în Dybala, care proteja mingea (6). A doua, Lazio: Benatia, bodycheck în careu asupra lui Leiva (63). Arbitrul Banti putea da 11 metri în ambele cazuri.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
martinpen
martinpen  •  04 Martie 2018, 10:17

Cine e Fane asta ? Nu mai stiti sa scrieti Stefan ? Inteleg ca autorul e Jumate, dar nu poci numele altora... Cum ar fi sa iti spunem Teo Jumate ?

claudiu.h12
claudiu.h12  •  04 Martie 2018, 09:33

Ce titlu josnic

hristac
hristac  •  04 Martie 2018, 09:33

ce bulan !!! fane a jucat mediocru spre ce vreti voi...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează