INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

VIDEO Klopp a făcut cel mai scump transfer din istoria lui Liverpool și, totodată, al unui jucător de origine africană!

foto: Guliver/GettyImages
foto: Guliver/GettyImages

Articol de Florin MateiJURNALISPORT - Publicat miercuri, 30 august 2017 16:21

Liverpool a confirmat marți dimineață transferul lui Naby Deco Keita, de la vicecampioana Germaniei, Red Bull Leipzig, pentru 70 de milioane de euro!

Mijlocașul central din Guineea s-a înțeles cu "cormoranii" și va veni pe Anfield pe 1 iulie 2018, după ce nemții au insistat să îl aibă în lot pe jucătorul de 22 de ani și în sezonul următor, când aceștia vor participa pentru prima dată în Liga Campionilor.

Klopp și l-a dorit încă din această vară pe african, dar s-a lovit de două ori de refuzul revelației din ultimul sezon din Bundesliga. Liverpool făcuse două oferte, în valoare de 57, respectiv 66 de milioane de lire sterline, fără succes însă.

Totuși, Liverpool îl va avea pe Keita pentru o sumă mai mică, deoarece din vara anului următor jucătorul va avea o clauză de reziliere de "doar" 48 de milioane de lire. La această sumă se adaugă însă și o primă pe care englezii au oferit-o pentru a nu-l rata pe mijlocaș în dauna altor echipe interesate.

Naby Keita a reușit un sezon senzațional pentru nou-promovata din Bundesliga, jocul său contribuind la obținerea locului 2, iar revista Kicker l-a plasat pe acesta pe locul al doilea într-un top al celor mai buni fotbaliști de câmp din ultimul sezon, imediat după Robert Lewandowski.

8 goluria marcat mijlocașul african în 31 de partide jucate în tricoul lui Leipzig în sezonul trecut. Pentru echipa națională a Guineei, Keita a adunat 25 de selecții, marcând de 3 ori

sursa: espnfc.com

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează