INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FEROE - UNGARIA 0-0

VIDEO Le-au dat trezirea! Feroe a adus Ungaria, între primele 8 la Euro 2016, cu picioarele pe pământ

Articol de - Publicat joi, 08 septembrie 2016 00:00

Maghiarii încă visau, probabil, la entuziasmantul parcurs de la Euro 2016 când au intrat în coliziune cu "zidul" feroez.

Deșteptarea a fost bruscă și dureroasă: 0-0 sau altfel spus două puncte pierdute încă din startul preliminariilor, într-un meci de 2 solist.

Click aici pentru VIDEO!

Dau vina pe vânt

"Unora dintre jucători le lipsește ritmul. Suntem abia la începutul sezonului", a încercat o scuză selecționerul Bernd Storck. Iar portarul Peter Gulacsi, înlocuitorul legendarului Kiraly, a dat vina pe adversar, "o echipă foarte compactă și extrem de periculoasă pe contraatac", dar și pe condițiile în care s-a jucat: "Vântul a bătut foarte tare și se știe că e cel mai mare inamic al fotbalului".

Doar o vară?

Și totuși! Marți seară, Ungaria nu doar că n-a mai fost echipa de la Europeanul francez. Cifrele partidei - șuturi la poartă, cornere, ocazii - devoalează un joc atât de modest încât Feroe, locul 135 în clasamentul FIFA!, n-a avut nicio problemă să-l contracareze. Ca-n vremurile în care vecinii noștri vedeau Mondialele și Europenele doar la televizor.

2 cornereau avut maghiarii în meciul de la Torshavn. Gazdele, 4

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
papa_poulette
papa_poulette  •  08 Septembrie 2016, 09:58

*** in calificari au avut norocul sa fie in grupa cu slabisti precum romanii si nord irlandezii, iar la euro au avut o bafta chioara, nu mai pupa ei turneu final 20 de ani de acum inainte

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  08 Septembrie 2016, 09:54

Sa fie dat afara antrenorul neamt si sa fie pus un antrenor maghiar! Huoooo!

caminero
caminero  •  08 Septembrie 2016, 09:52

Intre [primele 16 loazelor, nu intre primele 8? ca-z doara i-a batut Belgia cu 4-0 in optimi, nu?!? Optimi inseamna exact asta, 8 meciuri, deci 16 echipe, deci daca au fost eliminati in faza asta, sint intre primii 16 din Europa. Hai ca dau drumul la un Corel Draw, sa va fac si un desen.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează