INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

VIDEO Lider după 82 de etape! Manchester United a detronat-o pe rivala de la City

Articol de - Publicat luni, 28 septembrie 2015 00:00

”Diavolii” lui Van Gaal au detronat-o pe City, zdrobită de Tottenham (1-4), și au revenit pe primul loc, unde n-au mai fost de la finele stagiunii 2012-2013

Polul de putere în Manchester, dar și în Premier League, s-a mutat sîmbătă în cîteva ceasuri de la City spre United. De al doilea eșec în serie al "cetățenilor", 1-4 cu Tottenham, a profitat trupa lui Louis van Gaal, care efectiv s-a distrat pe "Old Trafford", 3-0 cu Sunderland-ul lui Pantilimon. Și e iarăși lider după 82 de etape.

Click aici pentru VIDEO!

Martial n-a mai marcat, dar a servit două assisturi lui Rooney și Mata. "Martial a jucat ca un punct focal, a alergat mult în spatele fundașilor și a creat ocazii. Sînt încîntat, dar știu că e capabil de mai mult. Nu sînt surprins de startul nostru, putem bate pe oricine", l-a lăudat managerul olandez.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
red_panzer
red_panzer  •  28 Septembrie 2015, 10:19

GLORY.GLORY, MAN UNITED....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează