INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

VIDEO Lovit în mînă, s-a luat de gît! Marouane Fellaini candidează la cea mai proastă simulare din istoria Premier League

Spre surprinderea tuturor, Fellaini acuză o lovitură la gît +1   FOTO
Spre surprinderea tuturor, Fellaini acuză o lovitură la gît

Articol de - Publicat joi, 04 decembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 03 decembrie 2014 22:46

Belgianul lui Man. United a încercat să obţină o lovitură liberă, dar nu l-a păcălit pe arbitrul întîlnirii cu Stoke (2-1) şi oaspeţii au egalat.

Marouane Fellaini a deschis scorul în victoria de marţi a lui Man. United, 2-1 cu Stoke City, dar a furnizat şi cel mai hilar moment al partidei.

Chiar înaintea golului egalizator al oaspeţilor (39), mijlocaşul Oussama Assaidi a jucat balonul în faţa belgianului, atingîndu-i mîna cu gheata.

Reacţia lui Fellaini? Şi-a luat gîtul în palme şi s-a lăsat să cadă, aşteptînd ca arbitrul să-i dea lovitură liberă. Fără succes. Jocul a continuat, iar Stoke a făcut 1-1.

"Un mod mai bizar de a simula nici că se putea", a comentat tabloidul Daily Mail. Dar mijlocaşul belgian nu vrea să recunoască în ruptul capului: "Chiar n-am simulat. În momentul respectiv mi-am sucit un pic gîtul şi cînd am simţit durerea m-am lăsat la pămînt".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
cipinho79
cipinho79  •  04 Decembrie 2014, 13:08

poate l-a apucat vreun carcel la gat cand s-a rasucit dupa minge ;)

balexis
balexis  •  04 Decembrie 2014, 11:18

Din ce vad, el urmareste mingea cu privirea dupa asa zisa lovitura. Chiar incearca sa porneasca spre ea si are prim planul clar. Deci nu vad motiv de simulare. Eu tind sa-i dau dreptate...

blaugrana.
blaugrana.  •  04 Decembrie 2014, 10:11

Astia trebuie suspendati vreo 20 de ani

Vezi toate comentariile (3)
Comentează