INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

VIDEO Luptă pasionantă pentru titlu în Premier League » Liverpool, Chelsea şi Manchester City sînt aproape de cîştigarea campionatului

foto: reuters
foto: reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 07 aprilie 2014 00:00 / Actualizat luni, 07 aprilie 2014 11:18

Nu doar în La Liga se bat 3 echipe pentru cîştigarea campionatului, la fel se întîmplă şi în primul eşalon din Anglia.

Cu 5 etape înainte de final, Liverpool, Chelsea şi Manchester City au şanse importante să cîştige titlul în Premier League.

Nu doar în La Liga se bat 3 echipe pentru cîştigarea campionatului, la fel se întîmplă şi în primul eşalon din Anglia.

Cu 5 etape înainte de final, Liverpool, Chelsea şi Manchester City au şanse importante să cîştige titlul în Premier League.

Liverpool este pe primul loc în clasament după 33 de etape, cu 74 de puncte, după ce aseară a reuşit a noua victorie consecutivă în campionat, 2-1 cu West Ham! VIDEO aici

"Cormoranii" au şi avantajul că depind doar de ei, situaţie în care se mai află şi Manchester City. Liverpool joacă pe teren propriu cu cele două rivale la titlu în etapele rămase pînă la finalul sezonului.

Chelsea este pe 2, cu 72 de puncte, în timp ce City se află pe 3, cu 70, dar şi 2 meciuri disputate mai puţin. În cazul unor victorii în cele două restanţe, Aguero şi compania i-ar depăşi pe cei de la Liverpool pentru doar două puncte.

Meciurile rămase de disputat:

612087-raceforthetitle.jpg

În aceste condiţii, meciurile Liverpool - City şi Liverpool - Chelsea pot fi decisive pentru cîştigarea campionatului în Premier League.

Cine va cîştiga campionatul? Votează în sondaj!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
vladimir1312
vladimir1312  •  07 Aprilie 2014, 18:59

LIVERPOOL !!!!! THE BEST!

vladimir1312
vladimir1312  •  07 Aprilie 2014, 18:58

LIVERPOLL !!!

altona
altona  •  07 Aprilie 2014, 18:00
Postat de b0gdan.88 pe 07 Aprilie 2014, 15:48

Dar marele arsenal a lui drimmero unde este ?? Dar tu, drimmero unde esti ma penibilule cu clonele tale..zurix/bigdig/edward kenway ??? Mm ma-ttiiii de jeegg ordinar !!!

Arsenal este o echipa mare executata fara mila pe contraatac. Hai sa revedem faimosul 6-0 de la Podul Stamford, toate cele sase goluri au venit pe contraatac. Wenger este idolul oricarui patron de club, umple stadionul oricind fara sa ceara bani pentru jucatori, dar califica echipa in liga bogatilor si o mai duce si in primavara. In stilul asta, va mai sta 15 ani la Ashburton Grove ("Emirates", pentru cei care nu cunosc denumirea originala).

Vezi toate comentariile (17)
Comentează
Close