INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  UDINESE - JUVENTUS 0-0

VIDEO Luptă pentru Milan! » Udinese şi Juventus au terminat la egalitate în derby-ul etapei

Luptă oarbă pentru minge între Ferronetti (Udinese) şi Estigarribia
Luptă oarbă pentru minge între Ferronetti (Udinese) şi Estigarribia

Articol de - Publicat joi, 22 decembrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 21 decembrie 2011 22:58

Aseară, la Udine, Juve a rămas singura echipă neînvinsă în Serie A, dar campionii rossoneri sînt ei lideri acum, la golaveraj.

Marţi, Milan a trecut pe primul loc, după 2-0 la Cagliari, creînd şi mai multă presiune la cel mai important meci al etapei. O stare de încordare care a influenţat decisiv derbyul bianconerilor de la Udinese şi Juventus.

Primii cîştigaseră tot acasă în Serie A 2011-2012 şi sperau la încă o victorie. Numai că torinezii, singurii invincibili în actualul campionat, nu reveneau în frunte decît dacă ar fi învins pe "Friuli". Vise deşarte în ambele tabere. Pe teren, nici unii, nici alţii nu au riscat ca să cîştige! Iar bătălia tactică n-a ajutat pe nimeni.

Aici ai rezumatul VIDEO al meciului!

Fără Torje, lăsat în tribună aseară, gazdele au aşteptat doar eroarea adversarilor şi, cînd a apărut, la gafa lui Chiellini, Isla n-a putut să-l depăşească pe Buffon. Apoi, în repriza a doua, contrele oamenilor lui Guidolin n-au fost eficace. În acest timp, juventinii au dominat începutul de meci, dar fără scînteie. Şi asta a fost tot. Perfect pentru Milan, care are tot 34 de puncte, însă 3 goluri în plus faţă de Juve.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
theo_s
theo_s  •  22 Decembrie 2011, 13:19

:))))) Jucatorul premiat in Romanica ("exceptional , "face 8 milioane" :))) e una din rezervele unei echipe italiene fara nicio traditie, dar pe val. Misto mentalitatea asta de bancuta din fata portii: alegem si noi, acolea, dintre gigel si fanel, pe gigel, ca el e ajutor de strungar la fabrica la oras, taica.

night_wolf
night_wolf  •  22 Decembrie 2011, 10:28

Sincer nu credeam ca Milan mai poate lua contactul cu primele echipe din clasament. A facut bine conducerea milanului ca nu l-a dat afara pe Allegri

Vezi toate comentariile (2)
Comentează