INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

VIDEO Luptă spectaculoasă pentru promovare: echipa lui Rafa Benitez a reușit o răsturnare de scor fabuloasă!

foto: chroniclelive.co.uk/
foto: chroniclelive.co.uk/

Articol de Raymond FüstösJURNALISPORT - Publicat joi, 29 septembrie 2016 15:50

După retrogradarea din sezonul trecut, Newcastle United se pregătește din nou de Premier League sub comanda lui Rafa Benitez. "Coțofenele" au însă un parcurs mult mai dificil decât credeau, dovadă fiind ultima partidă cu Norwich, câștigată cu 4-3 după ce în al patrulea minut al prelungirilor era condusă cu 3-2!
 

Dwight Gayle a deschis scorul în minutul 24 pentru gazde, însă Graham Dorrans (44' pen), Cameron Jerome (52') și Jacob Murphy (69') i-au redus la tăcere pe cei aproape 50.000 de fani de pe St. James Park.

Trupa lui Alex Neil visa deja la o desprindere în clasament chiar de Newcastle, atunci când Gayle a reușit dubla (71'), trezind la viață publicul amorțit. Deși statistica era net favorabilă lui Newcastle (57% posesie, 23-7 ocazii, 9-5 șuturi pe poartă și 9-1 șuturi la poartă), minutele se scurgeau în favoarea "canarilor".

Îndemnele de pe margine ale lui Rafa Benitez au dat însă roade în prelungiri, Gouffran (90+4) și Gayle (90+5) întorcând scorul în favoarea "coțofenelor" în al 12-lea ceas!

 

Cu această victorie fabuloasă, Newcastle rămâne pe trei, dar se apropie la un singur punct de Norwich, respectiv la trei lungimi de liderul din Championship după 10 etape, Huddersfield Town.

"Sunt tipul de antrenor care se bucură, dar mai mult în sinea mea. Sunt mândru de cum reacționează echipa mea. Sunt foarte mândru de ea!", a declarat Benitez la sfârșitul meciului spectaculos.

"Era 3-2 pentru noi cu 90 de secunde înainte de final. Nu ne-am apărat adecvat în careu. E atât de simplu", a comentat tehnicianul lui Norwich City, Alex Neil, vizibil dezamăgit.

În etapa a 11-a, Newcastle va avea un meci facil în deplasarea de la ultima clasată, Rotherham (care tocmai a pierdut, scor 1-2, în fața liderului), în timp ce Norwich va da piept cu trupa lui Zenga la Wolverhampton.

6victorii, o remiză și 3 înfrângeri are Newcastle în acest sezon

Sursa: bbc.com

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează