INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

VIDEO Mallorca a avut gol anulat injust la 1-2 cu Real Madrid

Faza care a dus la golul neacordat Mallorcăi
Faza care a dus la golul neacordat Mallorcăi

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 15 ianuarie 2012 11:50

Terminat 1-2, meciul Mallorca - Real Madrid putea avea alt deznodămînt. Cînd gazdele conduceau cu 1-0, Victor Casadesus a primit o pasă lungă şi a înscris în poarta lui Casillas. ”Centralul” Perez Montero a anulat însă reuşita pe motiv de ofsaid.

Reluările au demonstrat că arbitrul a făcut o dublă eroare. În primul rînd, Casadesus nu se afla în ofsaid în momentul pasei. Apoi, chiar dacă s-ar fi găsit în poziţie neregulamentară, jucătorul Mallorcăi a pornit cursa din propria jumătate de teren, astfel că nici nu mai conta dacă era sau nu în ofsaid.

Aflat la primul sezon în La liga, Perez Montero a avut alte două faze grele. 1. A anulat un gol al lui Sergio Ramos, tot pentru ofsaid, imaginile arătînd că fundaşul Realului se afla puţin în spatele jucătorilor gazdă. 2. Nu a acordat penaltyul cerut de Mallorca pentru henţ la acelaşi Ramos, imaginile probînd că madrilenul fusese lovit în piept.

68 la sută este procentul în care Real Madrid a cucerit titlul după ce a fost lider la terminarea turului

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (31)
gigi_becali_4
gigi_becali_4  •  22 Martie 2012, 16:52
Postat de blaugrana_ pe 15 Ianuarie 2012, 15:08

real este ajutata la greu, numai in ultimele 2 etape daca Barcelona primea penalty iar golul lui Mallorca nu era anulat erau deja la egalitate pt ca Barca facea 3 pct iar real nu avea cum sa mai egaleze de la 2-0 pt ca nu au jucat nimic...

1. S-a fluierat offside din start, nu mai conteaza ca s-a marcat la 10 secunde dupa pt ca atacantul nu a auzit fluierul iar portarul a auzit... 2. Faza offiside-ului vine de la o recuperare in careul lui Mallorca, recuperare printr-un faul in careu , trebuia sa se dea penalty si nu s-a dat pentru Real, din acea faza a iesit contraatacul si offside... Deci cei furati au fost Madrilenii.. 3. Se vede clar ca jucatarii Realului se opresc si nu urmaresc faza pentru ca deja se fluierase si fanionul era ridicat, deci mai ramane de discutat daca se marca sau nu, daca apara Casillas sau nu

whitecollar
whitecollar  •  15 Ianuarie 2012, 20:32

putin vad ca stiu, dar mallorca este echipa care a pierdut cele mai multe puncte dupa ce era in pozitie sa le cucereasca pe toate 3. si in celelalte meciuri a fost dezavantajata de arbitri? sau este o echipa care se pierde pe final de meci? apoi, s-a fluierat ofsaid imediat dupa momentul pasei. ce mai conteaza ca dupa 10 secunde a fost gol? se fluierase cu mult inainte, oare nu trebuia acordat galben pentru tragere de timp? sa imi spuna suporterii barcelonei daca nu suna asta cunoscut, dupa eliminarea lui van persie la mai putin de o secunda.

bogdan_teo
bogdan_teo  •  15 Ianuarie 2012, 19:53

sunt unii de aici care sunt prea agitati....tin exagerat cu o echipa care si ea la randul ei anul trecut a fost favorizata de arbitrii si in la liga si in CHL.ei nu doresc sa se bucure de fotbalul oferit de 2 echipe fantastice ci doar cauta scandalul.cine e mai bun: messi sau CR7?ferrari sau porche?amandoi si stiti de ce?pt ca amandoi joaca fotbal.

Vezi toate comentariile (31)
Comentează